čtvrtek 29. června 2017

Krycí síť na plot

Krycí síť na plot - váš ochránce soukromí Naše soukromí je vzácná věc. I když máte se svými sousedy třeba skvělé vztahy, někdy si určitě říkáte, že by byla paráda, mít zahradu jen a jen pro sebe. Nejkvalitnější stínící síť na plot na trhu.


Jako další variantu přírodního. V této sekci si můžete objednat libovolnou délku námi nabízených stínících sítí na ploty. Krycí plachty na bazény se zejména využívají proti spadu nečistot do vašich bazénů.

Usnadní vám tak případné čistění nebo dokonce finančně více náročnou výměnu vody. Internetová prodejna firmy Flobal s. Prodej plachet a fólií pro bazény, jezírka, fóliovníky,prodej sítí na plot ,výroba plachet na pergoly,výroba a. Síť na plot TEX se staly moderním hitem dnešních okrasných zahrad. Cena je za 1metr běžný šíře 100cm. Stínící síť na plot je rašlový úplet. Na tomto odkazu si můžete objednat pásky pro přichycení sítě.


SÍTĚ krycí na pískoviště.

Sítě na pískoviště Sítě na pískoviště - NA MÍRU. ZELENÁ Kolíky pro netkanou t. Námi prodávané stínící sítě mají zastínění , takže jsou téměř. K zakrytí plotů a privátních prostorů se používají sítě na ploty.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Každá síť je tedy celkově o 3cm širší než je uvedená šíře (uvedená šířka ukazuje čistou plochu po zahnutí lemů).


Plachty, tkaniny, ochranné sítě, plachtovina, nůžkové stany Plachty s oky, plachty na auta (autoplachty), plachty na bazén, stínící sítě, reklamní stany, plachtovina. Síť je po délce opatřena vetkanými oky pro přivázání k plotu. Plachty - Specializovaný prodej PVC plachet, tarpaulinové plachty, krycí plachty, plachty na auta.


Xenony bixenony - Široký výběr xenonů a bi-xenonů, profesionální poradentsví. Potisk triček, mikin - P. Zašleme Vám požadovanou délku. Ceny jsou za 1metr běžný určité šíře. Do Množství zadejte požadované metry (zaokrouhleně na celé). Do Komentář k objednávce napište reálné množství (například požaduji 2m).


Jak vidíte na fotkách vpravo, jsou okraje vypletené pro uchycení.

Nakupte s MNOŽSTEVNÍ SLEVOU. Rozměr sítě: x m. Síťovina snižuje průchodnost světla až o , proto je s oblibou využívána jako stínící síť na plot. Zneprůhledňuje ploty na zahradách, okolo skladišť, tenisových hřišť a dalších prostor. Výborně se hodí k zastínění pergol nebo k přistínění skleníků.


VLASTNOSTI: Vytváří účinnou ochranu před extrémním slunečním zářením. Plotovka rovná, hoblovaná, sušená, A-B kvalita. Pěkný kus dřeva na váš plot.


Při odběru nad 500ks sleva Kč na kusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky