úterý 27. června 2017

Strunová hlava křovinořez

BROGIO - křovinořez Sekání libovolných prorostlých porostů nikdy nebylo jednodušší. Zde totiž jednoznačně pomůže nový patentovaný nástroj BROGIO - lze použít na všechny typy křovinořezů a je určen k sekání nízkých lesních porostů, trávy a křoví - zejména profesionální nasazení v těžkých podmínkách. Kovová strunová hlava na křovinořez MAR-POL 1Kč NET 10. Strunová hlava plastová, strun.


Délka návinu struny závisí na použité struně (např. struny mm lze navinout přibližně m).

Opravdu jednoduchá výměna struny bez nutnosti použití nástroje a rozebrání hlavy. Vybírejte levné a spolehlivé strunové hlavy na Kasumexu. Tuto robustní cívku lze optimálně využít ve spojení s motorovými kosami , které mají. Universální kryt plastový,vhodný pro většinu druhů křovinořezu.


Do hlavy lze navinout kulatou strunu o průmeru - mm, hranatou strunu - mm. Předmětem prodeje je: STRUNOVÁ HLAVA POLOAUTOMATICKÁ DO KOS, KŘOVINOŘEZŮ struna 4mm LEVÝ ZÁVIT MX1. This feature is not available right now.

HECHT 1HECHT 1je motorový farmářský křovinořez. Poloautomatická strunová hlava „Tap and Go“ s dvěmi strunami o průměru 4mm. Součástí stroje je strunová hlava , kovový kotouč a popruh. Automatická strunová hlavice na benzínovou kosu Automatická strunová hlava pro křovinořez. Vyžínací struna se automaticky odvine, jakmile je strunovou hlavou klepnuto o zem.


To znamená, že uživatel vždy kontroluje vysouvání struny a struna může být vysunuta v průběhu práce se strojem. Stroj tedy nemusí být při vysouvání struny vypnut nebo sejmut s nosného popruhu. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Benzínový křovinořez s motorem o objemu 5ccm, poloautomatická strunová hlava , 3zubý nožový žací kotouč. Z výše uvedeného tedy vyplývá, že se křovinořez hodí pro náročnější práci a do těžkých podmínek. Je ideální na vyšší trávu a slabší dřeviny, s nimiž si silný motor hladce poradí. Kompletní strunová hlava pro VeGa Ca C43. Vhodná pro křovinořez VeGA Ca C43.


Hmotnost křovinořezu je kg.

Sestava: křovinořez, dvojitá strunová hlava, ozubený list, komfortní popruh, obouruční rukojeť, sada nářadí, míchací nádobka. Křovinořez FX-MS1MultiTool 2in1. Další výbavu je možné dokoupit. Mezi doplňkové příslušenství patří i praktický popruh. Univerzální strunová hlava pro malé vyžínače.


Určená pro domácí péči o trávu - pro sečení nízké a středně vysoké trávy a plevelů. Výkon kW, obsah 2ccm. Popis: Nová,nesprávně zakoupená,mám ks Osobní.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Tato náhradní strunová hlava Husqvarna je vhodná hned pro několik typů křovinořezů. Nabízíme náhradní díly k našim produktům a tak při poškození, není nutné ihned kupovat nový stroj, postačí vám jen náhradní díly.


Všeobecné vlastnosti: Balení obsahuje strunou plně navinutou hlavu a ocelový nůž pro sečení odolných rostlin a náletových dřevin. Medzi doplnkové príslušenstvo patrí aj praktický popruh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky