pátek 23. června 2017

Výkupní cena medu

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Zahajujeme výkup českých medů pro tuto sezonu. Přímo od včelařů nakupujeme české medy. Výkup medu a vosku, přednášky a kurzy pro začínající i pokročilé včelaře. Individuální přístup, peníze ihne výkup do komise.


Výměnu voští za mezistěny a výkup (viz tabulka) provádíme celoročně. Pro členy klubu Medocentrum jsme připravili výhodnější ceny při výkupu medu. Cenu medu zvýhodňujeme -Kč nad naší výkupní cenou. Ceny se pohybují od 85Kč až k 1Kč za kg medu.


Pro zajímavost zde uvádím aktuální výkupní cenu od německé společnosti Walter Lang GmbH.

Největším výkupcem medu a zároveň tvůrcem ceny je u nás pan Špaček, de facto jeho firma Medokomerc s. Pan Špaček určí výkupní cenu a tím se řídí i všichni ostatní výkupci. Cena je Kč za kilogram. Při výkupu odebíráme vzorky.


Vykupujeme pouze med od včelařů z vlastní produkce. RE: Aktuální výkupní ceny medu Nejde o byznys,ale mohu to vrátit i včelám,dát jim hezké domečky a věnovat část prostředků takto získaných i na propagaci včelaření jako oboru a lidské činnosti,která je prospěsná a má vyšší smysl. Včelařské fórum – o včelách a včelaření. Předpokládáme, že cena baleného medu v obchodech se měnit nebude a medu bude v obchodech určitě dostatek. Dnes můžeme jen doufat, že v současnosti oslabená koruna dopomůže včelařům k co nejvyšší výkupní ceně.


Vyrazilo mu dech prohlášení, že letošní výkupní cena medu je korun za kilogram! Neznalým čtenářům ukážu modelový případ. Střední a menší výkupci na našich vesnicích a ve městech se samozřejmě přizpůsobili a nabízí stejnou částku za kilo. Výkupní cena medu je teď v listopadu trochu lepší, ale nebylo tomu tak vždycky.


Ještě na konci sezony byla poměrně nízká. Tyto skutečnosti mají letos podle Chalupy vliv samozřejmě na cenu medu. Jak zdůrazňuje včelař, výkupní cena medu byla letos dvojnásobná, tím pádem bude vyšší i prodejní cena.


Dnes není nic neobvyklého, že sklenice medu stojí až 1korun. Med s obsahem antibiotik, bude vrácen a taktéž bude vymáhána způsobená škoda. Dnes jsme dostali informaci o prvních cenách pro výkup květových medů.

Vážení zákazníci, včelaři, splatností od 1. Výkupní ceny základních druhů železného šrotu, litiny, niklu, neželezných kovů (měď, hliník, mosaz, bronz, olovo, atd.) a AKU. Ztekucovací pás na roztavení zkrystalizovaného medu. Elektrický ztekucovací pás se nasadí a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky