pondělí 26. června 2017

Sud na vodu hranatý

PHPodstavec pod hranatý sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


PH (Trychtýře) Hodnocení produktu:. Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napo. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro.


Hledáte sud na dešťovou vodu 200l ph hranatý ? U každého zboží si můžete. Ohledně přesné skladové dostupnosti či výběru alternativního produktu se informujte na dané prodejně. V HORNBACHu sa všetko točí okolo stavby, bývania a záhrady. S našimi projektami porastiete.


K dispozici i podstavec pro sud. Dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Ve spodní části je výpustný kohoutek pro. Součástí výrobku je i plastové víko k sudu.


Nádoba - sud na vodu s objemom 210L, vrátane čierneho kvetináče Napúšťanie z odkvapu je možné cez vrchnú poklop, alebo na bokoch sú prichystané otvory, ktoré sa podľa potreby. SUD NA DEŠŤOVOU VODU 2L PH hranatý s kohoutkem a víkem je vyroben z odolného. Nádrž na vodu ECOTANK 5l Ideální pomocník pro nashromáždění a uskladnění např. Přeprava sudu je prováděna přepravní službou TopTrans za cenu 19- Kč nebo Českou Poštou. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy použít i bez kohoutu.


Díky hranatému tvaru jej můžete umístit do rohu a ušetříte místo. Víko chrání vodu před znečištěním. V sudu není žádná výpust na umístění kohoutku.


V případě, že chcete kohoutek použít, musíte si díru do sudu udělat sami. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. MOŽNÝ POUZE OSOBNÍ ODBĚR NEBO UVÁDĚJTE DOPRAVNÍ SPOLEČNOST TOPTRANS ! Prostorově úsporné řešení díky hranatému tvaru.


Včetně víka a výpustného. Podstavec je nutno v zimních měsících uskladňovat v prostorách, kde teplota neklesá pod bod mrazu. Ušetřete peníze za vodu na zalévání použitím dešťové vody. Hranatý plastový sud na dešťovou vodu Stefanplast vám to umožní. Ušetrite peniaze za vodu na polievanie použitím dažďovej vody.


Sudy na vodu - nakupujte pohodlně z domu! Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Sud Stefanplast má objem. Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny. Odesláním e-mailové adresy udělujete souhlas k zasílání obchodních sdělení, který můžete v budoucnu odvolat.


Děkujeme za vložení vaší e-mailové adresy. Retenční nádrž na vodu samonosná hranatá - objem m³ Tvarová alternativa nejčastěji instalované retenční nádrže, pokud není možné využítí retenční nádrže kruhového tvaru. Samonosnou plastovou retenční nádrž se doporučuje instalovat do míst, kde se vyskytuje klasické podloží s lehkou sypkou zeminou obsahující kameny a kamínky bez výskytu spodní vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky