pátek 23. června 2017

Levne sekacky na travu

Na trhu je mnoho strojů s nejrůznějšími funkcemi a parametry. Trávník tak můžete ošetřovat sekačkou na benzín, elektřinu či akumulátor. Pojďme se podívat blíže na nejznámější výrobce těchto strojů. Největší internetový prodejce zahradní techniky a zahradního nábytku předních značek. Hledáte motorové sekačky?


Benzínové motorové sekačky na trávu WEIBANG.

Samozřejmostí je masivní šasi, kola uložena v kuličkových ložiscích a centrální nastavení výšky sečení. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout. V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme.


Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Porovnání cen sekacky na travu elektricke, srovnání cen sekacky na travu elektricke na portálu HLEDEJCENY. Od toho se odvíjí další požadavky na typ stroje. Je určena na malé až středně velké travnaté plochy.


V základní výbavě sekačky je mulčovací klín a boční výhoz.

Na sekačky VeGA je poskytnuta prodloužená záruka roky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. HECHT 5SW představuje kvalitní typ benzínové sekačky, který je určen pro sekání všech druhů trávníků. Konstrukce je robustní a celkový záběr sečení je 4cm.


Koš na trávu disponuje objemem litrů. Označení HW v názvu tohoto modelu upozorňuje na velká zadní kola o průměru 2mm. Vynikající výkon sběru, plně sklápěcí ergonomická rukojeť, snadná manipulace. Při výběru mějte na paměti, jak často ji využijete a jak velkou travnatou plochu budete sekat. Důležitý parametr při výběru travní sekačky je její výkon, šířka záběru a zda-li má sekačka pojezd.


Na větší trávu budete potřebovat strunovou sekačku nebo rovnou křivinořez. Strunová sekačka je menší a obratnější a dobře se s ní sekají místa kde se s velkou sekačkou nedostanete jako jsou rohy a různá zákoutí. McCULLOCH TLO0stříkačka. Stříkačka pro vysávání oleje z motoru benzínové sekačky na trávu, snadno a bez rizika úniku oleje. Porovnání cen motorove sekacky na travu , srovnání cen motorove sekacky na travu na portálu HLEDEJCENY.


Elektrická sekačka na trávu se záběrem cm.

Dosloužila Vám sekačka na trávu? Nebo zařizujete nový domek se zahradou a potřebujete novou sekačku? A nevíte, jaká sekačka bude ta správná? Sekacky na travu elektricke. Hecht elektricke sekacky travy.


Alko elektricke sekacky nejlevnejsi. Vám nejlevněji vše, co se týká zahradní techniky. A to především sekačky na trávu, křovinořezy, zahradní traktory, Sněhové frézy, drtiče větví a mnoho dalšího včetně náhradních dílů za skvělé ceny.


Podívejte se na kompletní sortiment. Sekačky s motory VeGA, BS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky