středa 21. června 2017

Lyofilizované maliny

Výsledek sušení mrazem v lyofilizátoru AMARU. Jsou navíc extrémně chutné a patří mezi ovoce s velmi nízkou kalorickou hodnotou. Maliny se po právu řadí mezi superpotraviny. Díky tomu jsou ideální pro zdravé mlsání, které potěší naše chuťové pohárky, nebude mít negativní vliv na štíhlou linii a navíc dodá tělu velké množství antioxidantů a vitamínů. Hodí se do všech sladkých pokrmů, kaší, vloček, jogurtů nebo jen tak ke svačině.


Když jsem si po delší době objednala z mixit. Drazí zákazníci, budeme k vám upřímní, pokud u nás nechcete pravidelně každý měsíc nechat polovinu výplaty, raději se tomuto produktu vyhněte velkým. Oproti klasicky sušenému ovoci si zachovává až původních vlastností, jako je například tvar, chuť, barva a vysoký obsah vitaminů, minerálů a vlákniny. Mrazem sušené ovoce můžete konzumovat samotné, nebo ho přidávat do smoothie, müsli, jogurtu, kaše, do čaje i při pečení.


Ak mrazom sušené ovocie správne skladujete, má dlhú trvanlivosť. Na problémy s nehty a nehtovou kůžičku je výborný zábal ze spařených a rozmixovaných malin. Warenkorb ist noch leer. Tímto voda v ovoci sublimuje (voda se mění v páru a nemrzne) a nemrzne. A nyní si je můžete díky šetrnému sušení mrazem (lyofilizací), které.


Ve 100g produktu naleznete přibližně 2malin, díky velmi nízkému obsahu vody. Jsou krásně křupavé, lehké a výživné. Forma sběru: ruční sběr. EUR - vážime a balíme vo vlastnom sklade.


Objednajte si u nás za EUR a doručenie máte GRÁTIS. Mrazem sušené maliny si díky šetrnému zpracování uchovávají až všech původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a především obsah. Složení: lyofilizované maliny 1. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při. Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Svět plodů je místo pro Vás.


Najdete u nás zdravé a křupavé ořechy, lyofilizované ovoce i sušené ovoce bez cukru, RAW stravu, přírodní dochucovadla. Chuť přírodního ovoce bez přidaných chemikálií, aditiv a cukru. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek,.


Využití naleznou také při výrobě raw zákusků, zmrzlin a sorbetů. Skvělým zpestřením budou jako ochucující složka v limonádách, sektech a dalších nápojích. Prostě všude, kde byste použili čerstvé maliny. Rozdrvili nás na prach a to doslova. Pritom sme boli tak krásne veľké maliny a oni z nás urobili prášok.


Ale neboj, sme to stále my, rovnako voňavé, farebné a chutné. POMOZTE PLANETĚ DÝCHAT Ke každé objednávce zdarma přidáváme semínka různých stromů. POUŽÍVÁME EKOLOGICKÉ OBALY.


Zdravé ovoce - lyofilizované maliny 40g. Co je lyofilizované ovoce Jedná se metodu sušení ovoce mrazem. Její velkou výhodou je, že se při ní zachovávají, prakticky bez jakýchkoliv podstatných ztrát, všechny hodnotné látky, které jsou v čerstvém ovoci obsaženy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky