středa 28. června 2017

Prodám zahradní houpačku

Popis: pro osoby kovová konstrukce, rozměr cca šířka. Doprava do 100KM zdarma. Tesařství Jakub Martinek. Masivní zahradní houpačka VeGAS LUX Black z tropického dřeva meranti. Masivní čalounění o síle mm plně dokresluje charakter pohodlné houpačky pro nejnáročnější uživatele.


Střecha s krytinou z asfaltových šindelů.

Je jako nová, použitá málo a pouze jen doma. Prodám houpačku na zahradu - krokodýl. Osobní odběr Říčany u Prahy. Nabízím zahradní houpačku. Houpačka je vhodná pro 1-děti.


Ruční práce, možnost výroby na zakázku. Dobrý den nabízím k prodeji náhradní sedák a opěradlo na zahradní houpačku materiál 350gm mse zátěrem barva zelená velmi pevný pevnější než originál. Proti protržení provedeno vyztužení okolo zadní tyčky viz foto.


Při koupi mne informujte o rozměru protože je u nás na trhu cca druhu těchto houpaček at Vám řádně sedí a je vyšponovaná.

Postup při měření viz foto. Nejprodávanější zahradní houpačka Royal De-luxe. Tato zahradní houpačka se pyšní velmi pozitivními recenzemi uživatelů a zároveň nabízí příjemnou cenu. Jedná se o velmi pohodlnou houpačku s možností sklopení, což umožní houpat se v příjemné poloze v pololeže. Důvod prodej nemovitosti.


Na polyesterový sedák, který je v místě nohou prodloužen, se vejdou až osoby. Doplněk teras či verand v teplém ročním období. Zahradni in Karlsbad reservieren.


Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Materiál je hliník, jsou velmi lehké na přenášení.


Schnell und einfach zu nutzen. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Děkujeme, že využíváte služby našeho serveru internetové inzerce zdarma. Online bazar nábytku a použitý nábytek na prodej.

Sedačka je připravená pro nátěr barvou podle vlastního vkusu. Strakonice Záhradní houpačku , venkovní krb s udírnou, kov. Nepoškozená, málo užívaná. Truhlářem vyztužená záda a sezení deskami,tedy je pevná, lze ji rozložit na. Inzerát prodám houpačku na inzertním serveru Bazák.


Třímístná lavice šíře 1cm. Dřevěné zahradní houpačky, s kovovou konstrukcí, se stříškou, rozložitelné na lůžko, luxusní i levné houpačky, houpací sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky