čtvrtek 22. června 2017

El sekačka s pojezdem

Univerzální benzinová sekačka s pojezdem , která zvládne sběr, mulčování a zadní i boční výhoz. Posekejte zahradu rychleji a pohodlněji než dříve díky výkonnému a tichému motoru. Unsubscribe from MrJohny220?


Rotační sekačka s pojezdem - Duration: 2:51. LIDL Česká republika 81views.

Vyspělejší sekačky s pojezdem jsou navíc vybaveny vícerychlostními a variabilními typy pojezdů. Motor HONDA GCV 1o objemu 1cm³. Centrální nastavení výšky sečení lze měnit v rozsahu 25–mm. Sekačka na trávu s pojezdem , el.


Benzínová sekačka na trávu s pojezdem. Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz. WEIBANG WB 4SE - elektrická sekačka s pojezdem.

Velká kola jsou uložena v kuličkových ložiskách. Výkonná elektrická sekačka s ocelovým podvozkem shodným s benzínovými sekačkami a vlastním pojezdem. Mulčovací vložka je součástí stroje.


Malá sekačka s pojezdem pro sekání malých ploch. V naší nabídce naleznete kvalitní benzínové sekačky na trávu s pojezdem značek Honda, AL-KO. Všechny benzínové sekačky na trávu expedujeme zkompletované a seřízené, odzkoušené a připravené k sekání vaši zahrady. Tato pákou ovládaná převodovka nejčastěji obsahuje dva až čtyři rychlostní stupně. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Součástí balení je sběrný koš na trávu o objemu litrů. Motorová sekačka na trávu se záběrem cm.

V našem filtrování máte mimo jiné možnost zvolit, zda upřednostňujete jednorychlostní nebo variabilní pojezd a také jakou poptáváte šíři záběru. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme. Nejste si jisti, která sekačka s pojezdem je po Vás ta správná? Nevíte si rady s výběrem?


Neváhejte se obrátit na našeho specialistu na sekačky s pojezdem , jehož kontakt je uveden v horní části této stránky , a který Vám s výběrem sekačky s pojezdem ochotně a odborně poradí. Cepová mulčovací sekačka se záběrem 86cm. Všechny motorové sekačky na trávu s pojezdem můžete u nás doplnit o dostupné náhradní díly a příslušenství pro sekačky.


Pro zahrady, které mají méně přístupný terén, jsou vhodné benzínové křovinořezy. Je určena na malé až středně velké. Highline 4SPI benzínová sekačka s pojezdem Highline 4SPI benzínová sekačka s pojezdem. Technické parametry: Zdroj pohonu: benzín, 4-takt. Pokud trávu plánujete udržovat v nepravidelných časových intervalech, doporučujeme pokukovat po benzínových modelech s bočním vyhazováním a většími koly.


V Ostravě osobně jinak možno i zaslání poštou. Na kvalitním ocelovém šasi je usazen čtyřtaktní motor Loncin o obsahu cms jmenovitým výkonem kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky