úterý 27. června 2017

Bezchlorová úprava bazénové vody

GUAa POOL je vysoce účinná bazénová chemie pro úpravu bazénové vody bez chlóru, která spolehlivě udrží vodu křišťálově čistou bez mikroorganismů a řas. Nejen bezchlórová bazénová chemie, ale také bezchlórová chemie pro vířivé vany dezinfikuje vodu, likviduje řasy, dodává vodě nezbytný kyslík a odstraňuje nežádoucí pěnu. Poloautomatické a automatické dávkování chemie, bezchlórová úprava bazénové vody i vody slané, dávkovače i vodní filtry - vše, co potřebujete k pravidelné úpravě vody, najdete v této sekci. Pro bezchlorovou desinfekci v bazénech.


Pro použítí v chemických automatech. Využívá efektu peroxidu.

Při tomto procesu nevznikají žádně nežádoucí chemikálie ani těžké kovy. Na začátek je nutné zajistit spolehlivou mechanickou filtraci vody , která ji zbaví všech viditelných nečistot. Velmi spolehlivou metodou je všeobecně známá ÚV lampa , která je napojena na výtlačné potrubí a ÚV zářením působí na protékající vodu. Bezchlorová úprava vody je, stejně jako chlorová dezinfekce, velmi spolehlivá.


Rádi Vám poradíme s nejvhodnější technoligií na úpravu bazénové vody. Bezchlórová úprava vody v bazénoch, vírivkách a studniach 05. Rastislav Sádecký Stále častejšie sa objavuje požiadavka zákazníkov o možnosť bezchlórovej úpravy vody. Automatické dávkovače chemie Plně automatické dávkování bazénové chemie nabízíme ve dvou typech: kompletní dávkovací stanice nebo dávkovací pumpy s měřením.


Solonizační jednotka je ze všech přístrojů na úpravu vody nejvýkonnější.

Ale jako u jediné byste neměli mít nerezové v bazénu. O úpravě vody v bazénu a bazénové chemii se napsalo již mnoho. Přinášíme Vám přehled v jednoduchých pěti krocích. Chemická úprava bazénové vody je nedílnou součástí provozu každého rodinného bazénu.


Dávkování bazénové chemie pomocí dávkovačů do bazénu ušetří čas. Automatika měření a dávkování pH a chloru pro bazény a vířivé vany. Peroxid vodíku, který zajišťuje oxidační složku přípravku, a koloidního stříbra, které zabezpečuje širokospektrální dezinfekci bazénové vody.


O bezstarostnou úpravu bazénové vody se postará dávkovač chemie. Automatický nebo poloautomatický dávkovač bazénové chemie monitoruje kvalitu vody a podle toho do ní vpouští potřebnou dávku chemikálie. Máme vlastní rozvoz zboží.


Odborný personál, který poradí. H vody, úprava tvrdé vody Optimální hodnotu pH vody v bazénu spolehlivě vyřeší přípravky z řady bazénové chemie pro úpravu pH. Otestujte si bazénovou vodu pH testerem a případně použijte přípravky pH PLUS nebo pH MINUS pro ideální vlastnosti vody v bazénu. Voda je mírně slaná a uživatelům nejvíc vyhovuje téměř bezúdržbový chod bazénu a křišťálově čistá voda. Známe odpověď na vaše starosti.


Naše bazénová nabídka obsahuje širokou škálu zařízení pro údržbu bazénové vody jako jsou UV lampy, poloautomatické a automatické dávkování chemie, bezchlórová úprava bazénové vody i vody slané - vše, co potřebujete k pravidelné úpravě bazénové vody, najdete v této kategorii. Dezinfekce vody se provádí též prostřednictvím UV sterilizátoru a ionizeru. Jsme specialisté na kompletní údržbu a čištění bazénů, úpravu vody a bazénové technologie.


Prodáváme a instalujeme bazénové příslušenství za příznivé ceny včetně odborného poradenství, čímž našim klientům efektivně snižujeme náklady na provoz.

Působíme v pěti krajích ČR, naše služby jsou EXPRES! Prípravky sú vhodné do vírivých vaní, vnútorných a vonkajších bazénov a hlavne tam, kde je použitie chlórových prípravkov nepríjemné a nežiaduce. Oceanic MINI RP Úprava bazénovej vody za použitia systému SWC Saline Water Chlorination je šetrný spôsob sanitácie vody. Mořská voda je pro člověka zdravá.


V posledních letech je proto v privátních a veřejných bazénech velkým trendem slaná bazénová voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky