pátek 1. září 2017

Prodej půdy

Malenice v okrese Strakonice. Mírný svah, JZ expozice. Prodej zemědělské půdy v internetové aukci. Využijte internetové aukce k prodeji své zemědělské půdy za cenu až o vyšší oproti standardnímu prodeji. Naše letité zkušenosti v oblasti zemědělských pozemků, technologické zázemí, rozsáhlá databáze kupců a kvalitní zákaznický servis Vám pomohou prodat či koupit půdu za férovou cenu v čase srovnatelném s klasickým prodejem.


V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Získejte až o výhodnější cenu než při běžném prodeji. Aukce půdy umožňuje výhodný nákup i prodej orné půdy, pastvin i lesů.


Společně vytváříme trh s férovými cenami. Nákup a prodej vám pomůžeme vyřídit od podání nabídky až po sestavení kupní smlouvy. Spolehněte se na profesionály v oboru a začněte obchodovat ještě dnes. Potřebujete prodat nebo koupit zemědělské pozemky, ornou půdu nebo hospodářské stavby? Výběr z více než 2nabídek po celé ČR.


Chcete zemědělské pozemky prodat, koupit nebo zjistit jejich tržní cenu? Specializujeme se na prodej a pronájem zemědělské půdy. V dnešní době působí na trhu se zemědělskou půdou množství zájemců, kteří nabízejí odkup půdy. Jejich zájmem je nakoupit za co nejnižší cenu. Většinový podíl na ha orné půdy na Kroměřížsku FARMY.


CZ exklusivně nabízí podíl id. Vítonice u Bystřice pod Hostýnem, okres Kroměříž. Jedná se o prodej orné půdy , která je v současné době využívána k pěstování zemědělských plodin. Pozemek je vhodný… Pozemek je vhodný… 589. Nabízíme Vám prodej orné půdy v k. Mníšek, obec Stříbřec, okr.


Celková plocha pozemků 22. Hledáte zemědělskou půdu na prodej ? Aktuální nabídka zemědělské půdy , orné půdy a polí k prodeji. V územním plánu je cca pozemku vedeno jako územní rezerva k zástavbě rodinných.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. PRODEJ PŮDY BYTOVÉHO DOMU ROZDĚLENÉHO NA JEDNOTKY. SVJ často řeší otázku pordeje půdy domu. Chcete-li relizovat prodej půdy , pak je právě Vám určen.


Chudoplesy u Mladé Boleslavi - pozemek je orná půda s podanou žádostí na změnu v územního plánu na stavební. Přáli byste si pohodlně vypátrat dostupné zemědělské půdy na prodej ? K pozemku je příjezd po zpevněné cestě. Podíl na příjezdové cestě je součástí prodeje.


Velice lukrativní lokalita. Výhodná dlouhodobá investice. Nabídky pozemků dle §- dle data a okresu - jednotlivé okresy. Nabídka pozemků ke stažení - celá ČR Předmětem převodu jsou dle § zákona č. Cena půdy dle katastrálních území Cena zemědělské půdy se vždy odráží od bonity půdy , která je vyjádřena pětimístným kódem BPEJ.


Zjistit si cenu půdy ve Vaší lokalitě dle BPEJ kódu můžete na kalkulačce bonity půdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky