pondělí 23. dubna 2018

Benzínový křovinořez

Výkonný křovinořez s bohatým příslušenstvím skvěle poseče trávu a poradí si s křovinami a houštím. Je vybaven vysokým výkonem, objemnou palivovou nádrží i nastavitelnou rukojetí. Hmotnost křovinořezu je kg. Součástí balení je samozřejmě ramenní popruh, strunová hlava, kovový kotouč, mísící láhev a drobné nářadí na montáž a demontáž.


Benzínový křovinořez VeGa 5Pro má dvoutaktní motor s nadstandardním objemem těsně nad kubických centimetrů. Celkově se jedná o velmi dobrý stroj co se týče poměru ceny a výkonu. Záběr sečení je 2centimetru, jedinou menší nevýhodou tak zůstává mírně vyšší hmotnost, která dosahuje téměř devíti kilogramů.


Možnost změny na strunovou sekačku s šířkou záběru struny 460mm. Vhodná pro domácí a hobby použití. Ideální stroj k domu a na zahradu-lehký,výkonný spolehlivý. Díky vylepšené rukojeti a ergonomickým madlům se neunavíte ani po delším používání.


Objemná palivová nádrž umožňuje práci bez přerušení. Jedná se o nejvýkonnější verzi křovinořezu. Tento typ vám bude vyhovovat ve velmi náročném terénu. Hodí se pro sečení velmi velikých ploch. Nemusíte mít zdroj energie a nemusíte ho nijak nabíjet, stačí vám jen benzín a nepletou se vám nikde kabely.


Praktický křovinořez s… Výkon HP. O pohon se starají miniaturní 4-taktní motory Honda zdvihového objemu 2 resp. Benzinový křovinořez Dolmar MS-27U - Lehký start-systém. Kolmá hliníková vodící tyč s minimálním náklonem sekací hlavy pro konfortní a lehké vedení. Křovinořezy: Benzínový nebo elektrický křovinořez?


V dnešní době si můžete vybrat mezi elektrickým a benzínovým pohonem u mnoha zahradních přístrojů a nástrojů a křovinořezy nejsou výjimkou. Pevný hnací hřídel, beznářaďově nastavitelná řídítková rukojeť. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak.


Nejste limitováni elektrickou přípojkou, nýbrž pouze palivem. Kvalitní křovinořez by tak neměl zvládat pouze kosení trávy, i když to je většinou to hlavní proč křovinořez kupujeme. Při výběru křovinořezu se proto zaměřme na co jej použijeme. Tento model s 2-taktním motorem 2cmje vybaven poloautomatickou strunovou vyžínací hlavou, nastavitelným popruhem a možností širokého úchopu oběma rukama, takže je vhodný pro komfortní práci i na větších zahradách. Multifunkční křovinořez VeGA BCM5Multi 4inVeGA BCM5Multi 4inje univerzální.


Tento praktický benzínový křovinořez od léty prověřené společnosti Hecht se stane vaším oblíbeným pomocníkem při údržbě vašeho pozemku. Má motor o obsahu cma dostatečný výkon až dvou koňských sil, což poskytuje výbornou dynamiku při nabírání potřebných pracovních otáček. Disponuje velmi kvalitním 2-taktním motorem GTE M. Stroje STIHL lze převzít pouze osobně na kamenné prodejně v Dobrušce s předvedením funkčnosti. Co do počtu prodejů se řadí také k nejprodávanějším, nedělají mu problém velké plochy a poradí si také s náročným terénem. Díky své vyšší hmotnosti se nejčastěji osazuje širokou rukojetí ve tvaru řídítek a patří také mezi nejhlučnější provedení.


Benzínové křovinořezy mohou být buďto s dvoudobým motorem, nebo čtyřdobým. Váš křovinořez se tak může v mžiku proměnit třeba v plotostřih, foukač, kultivátor nebo prořezávací pilu. Pomocí systému startování “AST” je nastartování dvoutaktního motoru pomocí lanka velmi snadné. Nabízím nevyužitý CMI Benzínový vyžínač ( byl použit pouze 1x ), nyní leží roku v dílně. Originál balení, náhradní struna, nová svíčka.


Stroj je vybaven 2taktním benzínovým motorem o výkonu HP, který si. Klasická sekačka se nedostane do všech zákoutí zahrady. Má vzduchem chlazený jednoválcový dvoutaktní motor s odstředivou spojkou.


Dvoustrunná hlava je ideální. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky