úterý 24. dubna 2018

Tlakové hadice na olej

Pro dopravu syntetických olejů a pohonných hmot jsou určeny tlakové hadice vyrobené z materiálů, který vydrží namáhání těmito agresivními médii. Dodáváme hadičky beztlaké i hadice na běžné pracovní tlaky. Hadice pro dopravu olejů ve vysokotlakých hydraulických systémech najdete v kategorii Hydraulické hadice.


Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky). Pryžové (gumové) hadice pro ropné produkty – benzín, olej. Na prepravu syntetických olejov a pohonných hmôt sú určené tlakové hadice vyrobené z materiálu, ktorý vydrží namáhanie týmito agresívnymi médiami.

Dodávame hadičky beztlakové aj hadice na bežné pracovné tlaky. Hadice na dopravu olejov vo vysokotlakových hydraulických systémoch nájdete v kategórii Hydraulické hadice. Nejčastěji se používá v automobilovém a petrochemickém průmyslu. Tlakové hadice Vyhledáván í. Ruční sestavy na olej Pneumatické sestavy na olej s nádobou Pneumatická čerpadla Pneumatické sestavy Elektrická čerpadla Elektrické sestavy Držák čerpadel pro kanystry Mazací technika Mazací lisy s manom. Pryžová směs, odolná vůči olejům, pohonným.


Erba Čerpadlo na naftu a olej samonasávací. Otevřeli jsme pro vás největší e-shop s hydraulickými hadicemi a jejich příslušenstvím od renomovaných světových výrobců. Potrebujete v motorovom priestore vymeniť hadičku na benzín alebo naftu?

Gumené hadice pre ropné produkty – benzín, olej , nafta, stlačený vzduch. V sortimentu olejového hospodářství nabízíme také širokou nabídku komponentů a doplňků k olejovým čerpadlům. Vybírat můžete tlakové olejové hadice. Olej , palivo - tlakové.


Kvalitní hadice se zvučným jménem. Společnost Semperflex, celým názvem Semperflex Optimit, se v drtivé většině specializuje na výrobu hydraulických a průmyslových hadic. Ve svém oboru je jednou z největších linek na světě, která má ve svém záběru hadice pro multifunkčná použití i specializované typy pro konkrétní oblasti. Navíc je členem světoznámého výrobce pryžových výrobků Semperit, což ji dává přístup k těm nejkvalitnějším materiálům.


Hadice na vodu, vzduch, olej a ostatní průmyslová média běžně používané v oblastech řemeslnictví pro rozličné aplikace. UVEDENÁ CENA JE VŽDY ZA METR HADICE. Pokud Vám žádná z nabízených hadic nevyhovuje použijte prosím poptávkový formulář v levem menu v kategorii ,,Nenašli jste to co hledáte? Vám pokusíme nabídnout pro Vás vhodnější typ. Přes 25let pro Vás lisujeme hydraulické hadice a ohýbáme trubky.


Máme tak veliký sortiment v oblasti hydraulických hadic, ale i profesionální oleje Qa další speciální příslušenství od Wynn`s. Vyrábame hadice na mieru, akákoľvek dĺžka a závity. Počet výsledkov na zobrazenie 17. Hadice pro vodu a vzduch jsou určeny pro transport splašků, chladící vody , stlačeného vzduchu (kompresory, pneumatické nářadí, bubnové navijáky).


Inzerát Hadice na vodu - pryžová v okrese Písek, cena 100Kč, od Jan Kouba na Sbazar. Plastová spojka na hadice - priama.

Všetky plastové spojky sú navrhnuté tak, aby sa zabránilo samovoľnému zošmyknutiu hadice. Hadice dodávame v požadovaných dĺžkach a rozmeroch. Dodacie lehoty u bežných hadíc a koncoviek sa pohybujú medzi 1a dňami podľa objednaného množstva.


Na požiadanie a po dohode technických podmienok armujeme hadice pre rôzne média (vzduch, paru, farby a rôzne chemické látky). Hadice na olej a benzín Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hadice na vodu a vzduch 6MPa Pro dopravu průmyslové vody a vzduchu do tlaku MPa a teplot 100°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky