středa 25. dubna 2018

Plnovous péče

Služby pánských lazebníků využívali již starověcí Římané, a ti věděli, co je pro blaho chlapské duše a těla potřeba. Vyberte si z naší široké nabídky péče o plnovous od renomovaných značek DANDY, Zew, The Bluebeards Revenge, Captain Fawcett a mnoha dalších! U nás najdete jen kvalitní přípravky na vousy. Péče o vousy, probeardstore.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zanedbaný plnovous je ještě horší než žádný plnovous. Pokud ale takový plnovous vlastníte, nemusíte ho hned holit, vyléčíme vás.


To abyste se zbavili brokolice od oběda. Pokračovat budeme kartáčkem a nůžkami. Pak olejem, ten vousy parádně zjemní. A na závěr aplikujeme vosk - to pokud chcete mít knír ostrý jako břitva. Starost o to ,aby vousy byly upravené, lesklé a rozčesané chce čas který jim musíte věnovat jinak budete vypadat jako bezdomovec.


Vlastní receptura kompletní péče o vousy dotažená k dokonalosti ve spolupráci s profíky z oboru. Prvotřídní fialová skla dovážená z Holandska a vše ostatní už pouze z šikovných českých ručiček, s notnou dávkou potu a krve, to jsme my, Angry Beards. Když si necháte narůst opravdový plnovous , neznamená to, že si vousy mají dělat, co chtějí. Tenká hranice mezi vypadat a nevypadat dobře leží mimo jiné na krku.


Léto je v plném proudu a sním i bláznivé letní párty. Proto je dobré mít v zásobě nejenom free outfit, ale také zajímavé ošetření vlasů a vousů. Se správnou kosmetikou určenou pro péči o vousy minimalizujete podráždění kůže, vaše pleť je čistší a vousy jsou viditelně zdravější a poddanější.


Vosk na vousy využijete k jejich tvarování, olej, spreje a balzámy vousy vyživují. Záleží také na preferovaném způsobu nanášení. Plnovous jako symbol mužské krásy.


Pro mladé ročníky se stal plnovous symbolem jiného životního stylu a jiné módy. Hipster je fenomén doby a plnovousy ke. Určite to nebol posledný nákup v tomto eshope.


Rád sa vraciam a pozerám čo by som si ešte kúpil. Kromě dokonalé péče o vlasy a vousy, nabízíme také kosmetické služby pro moderního muže, na které se u nás nemusíte stydět zeptat. Kosmetika Depilace , pedikúra nebo kosmetika nejsou jen služby pro naše křehké polovičky. Spousta pánů si svoje vousy trpělivě nechává růst do ideální délky a tvaru.


Jejich udržování v čistotě vám zajistí perfektní stav pro zachování dokonalých vousů, na které budete pyšní. Taylor of Old Bond Street Herbal gel před holením ml. Gel před holením s bylinnou vůní. Změkčí vousy a zaručí lepší klouzavost čepele. Správná péče o vousy je přitom zásadní nejen pro jejich vzhle ale zejména zdraví a celkové pohodlí jejich nositele.


Na následujících řádcích poradíme, co dělat, aby plnovous každého muže nejen skvěle vypadal, ale také zůstal nepoškozený. Nejlevnější e-shop e-chujoviny. Zboží za akční ceny, slevy. Vědí však, jak o ně pečovat? Pořádný plnovous je již několik let jedním ze znaků trendy muže.


Malá dárková sada péče o vousy a knír (Beard Starter Kit) zítra u vás. Pánské i dámské střihy, slevy pro studenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky