úterý 17. dubna 2018

Dřevo na venkovní terasu

Dřevo je totiž vystaveno UV záření a povětrnostním vlivům. Také musíte počítat s tím, že dojde k výronům smůly. Zajímavou alternativou je tepelně modifikovaná borovice, kterou pravděpodobně znáte pod názvem Thermowood. Tato varianta je však na jiné cenové hladině než za obyčejnou borovici. Každý majitel rodinného domu se dříve nebo později zamyslí, jestli si nepořídí na zahradu altán nebo si nepostaví terasu.


Je opravdu bezvadné, když.

V našem materiálu se snoubí přírodní produkt dřevo s inovativní polymerovou technologií do jedinečného, ekologického a 1 recyklovatelného přírodního materiálu. Díky všem jeho skvělým vlastnostem využijete thermo dřevo v exteriéru - k obložení fasády, na terasu , do pergol a altánů i v. Na venkovní dřevěné terasy se nejčastěji používá dřevina Bangkirai. Tato exotická terasa je mezi lidmi nejznámější.


Díky velkému výběru dřevěných teras, byl tento materiál již překonán a začali se dovážet kvalitnější materiály na terasy. Dřevo s vyšší hustotou je tvrdší a tedy i odolnější vůči mechanickému poškození (manipulace nábytku na terase, obsluha grilu apod.). Odolnost evropských dřevin V tomto parametru nejvíce propadají evropské dřeviny – i ty tepelně upravené.


Jako vhodnou podlahu na terasu musíme určitě zmínit i dřevo, které pro spoustu lidí stále zůstává volbou číslo jedna.

Avšak jakýkoli ochranný impregnační nátěr prodlouží životnost. Což si přejeme asi všichni. Výběr venkovní dlažby např. Udělali jsme tedy vše pro to, abychom vám hledání usnadnili.


Na web jsme předvybrali nejlepší série venkovních dlažeb z naší nabídky a stručně sepsali, co vše byste měli před nákupem zvážit. Na stavbu terasy si přichystejte správné nářadí. Co budete na stavbu venkovní terasy potřebovat? Veškeré nářadí nutné k práci se dřevem.


Venkovní terasa Megawood jako ušlechtilé dřevo - jen lepší. Thermoborovice – ideální dřevo na venkovní fasádu nebo terasu 19. Terasa je okrasou každého domu a jedinečně propojuje interiér se zahradou.


Jsme pamontážníci dodávající venkovní dřevěné terasy z exotického a evropského dřeva. Našim hlavním zaměřením jsou dřevěné terasy a WPC terasy spojené se zahradou, dřevěné terasy a WPC terasy okolo bazénů a rodinných domů. Na dřevěnou terasu působí ničivě klimatické podmínky i mechanická námaha. K napouštění teras jsou určeny speciální olejové nátěry, jež se vsáknou.


Jaké exotické dřevo zvolit na terasu ? Zjistěte hlavní přednosti, ale i nedostatky dřevěných prken z exotického dřeva na terasu.

Tento přírodní materiál přináší skvělý feeling, i když je oproti WPC terasám náročnější na údržbu. Pro venkovní terasu doporučuji se podívat na terasová dřevoplastová prkna, já jsem zvolil dřevoplastová prkna s podílem dřeva a plastu, díky plastu nemusím prkna natírat. Na vrstvu jemného štěrku, případně betonu, se pokládají podkladové hranoly.


K těmto podkladovým hranolům se pak vrutují či jiným způsobem připevňují samotná terasová prkna. U venkovní terasy tyto podkladové hranoly rozhodně nepodceňte a použijte minimálně stejně kvalitní materiál, jako jsou samotná prkna. Budete pod střechou a přitom na čerstvém vzduchu.


Na betonové patky plánuji dát pozink nosníky a do nic zasadit dřevěné trámy a vytvořit tak rošt, na který chci (asi našrubovat) dřevěné palubky. Mezi nimi chci nechat cca. Problém je, jaké dřevo zvolit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky