pátek 27. dubna 2018

Šalovacie tvárnice

Betónové tvárnice majú skvelé úžitkové vlastnosti. Nakupujte ich v prvotriednej kvalite a za výhodné ceny od firmy Stavdiel Sokolovce. Každý rok sa ich predá asi miliónov ton (miliónov m2).


LASTAV - šalovacia tvárnica ŠT15. Používajú sa ako stratené debnenie základového muriva. Spočívajú v jednoduchosti a rýchlosti ukladania na sucho kde v každej debniacej tvárnici sa nachádza drážka na uloženie stavebnej ocele - roxoru, následne zalievanie betónovou zmesou.

Najčastejšie sa debniace tvárnice využívajú pri stavbe základových pásov alebo oporných múrov. Debniace tvárnice v systéme strateného debnenia zostávajú v základoch už natrvalo. Pri použití debniacich tvárnic sa nespotrebuje toľko betónu ako pri klasickom debnení a navyše nie je potrebné odstraňovať debniacu formu. Tvárnice sa môžu použiť na vytvorenie betónovej resp.


Tento typ tvárnice podstatne zlačňuje a zjednodušuje stavbu základov. Konštrukcie zo šalovacích tvárnic majú vysokú nosnosť, ktorá sa dosahuje vybetónovaním a prípadným použitím výstuže (zvislá, vodorovná). Stavebniny a online stavebný materiál e-shop plný akčných stavebných materiálov za výborné ceny a doprava až na Vašu stavbu.


Všestranne použiteľné debniace tvárnice.

Ich dodatočným vybetónovaním sa zhotoví monolitická betónová alebo železobetóvá stena, respektíve piliér, bez nutnosti použitia debnenia! Predam betonove tvarnice 25x50x30. Ide o materiál s vysokou presnosťou, pevnosťou, ktorý je nenasiakavý a predstavuje dobrú zvukovú izoláciu a predovšetkým je veľmi variabilný.


Tvoria ho betónové tvárnice so štiepaným, či hladkým povrchom. Oplotenie domu, pozemku, oporný múr, aj okrasný múr v záhrade. Zámková dlažba, betónové ploty, záhradné platne, terasová dlažba, dlažba na schody, svahové oporné tvárnice , palisády, obrubníky, prvky hrubej stavby a iné výrobky z betónu. Murovacie tvárnice Sú preto vhodné na murovanie nosných stien a zároveň priečok, ktoré nosné nie sú. Ide o prefabrikáty na vytvorenie pevných múrov v rámci celej stavby.


Identifikácia produktu Zostupné poradie. Takže výhody systému pero-drážka sa môžu využívať už od základov stavby. Dielce Stĺpové tvárnice rovnakého typu ako debniace dielce. Slúžia ako stratené debnenie pri stĺpových a pilierových konštukciách.


Svahové tvárnice nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Pýtate sa prečo nakupovať tvárnice u Nás? Sme rodinná firma ktorej záleží na spokojnosti zákazníka.


Pri výrobe tvárnic použivame iba tie. Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”.

Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, prispôsobujeme reklamu a používateľské nastavenia. Máte otázky zavolajte nám. Zaoberáme sa výrobou, pr. Sú určené pre murovanie vonkajších i vnútorných nosných a nenosných múrov.


Sortiment murovacích tvárnic je riešený na nosné murivo s požiadavkou na vysokú nosnosť a pre nenosné murivo deliacich priečok. Rožňava Vám už rokov ponúka široký sortiment stavebného materiálu, strešných krytín, drevených profilov a obkladov. Certifikát stropné tvárnice.


Naša výroba – certifikáty kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky