čtvrtek 26. dubna 2018

Vířivka beroun

Wellness Marjánkav Berouně vám nabízí příjemný relax v bazéně, vířivce, či sauně. Celý prostor si můžete pronajmout, takže vás nebude nikdo rušit. Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z nejlepších způsobů, jak strávit hezké chvilky s partnerem či partnerkou. Die Königstadt Beroun liegt am Zusammenfluß der Flüsse Berounka und Litavka km von Prag.


Sie locktz zu einem Besuch nicht nur dank ihren feinfühlig.

Z recepce je přímý vstup do relax zóny nebo squashového centra. Součástí relax zóny je sauna,infrasauna a vířivka se zázemím. Samozřejmostí je vždy čisté a útulné prostředí, přátelská atmosféra a osobní přístup ke každému z klientů. Fitness a wellnes centrum Beroun.


Nabízíme fitness a wellness centrum, kde je v nabídce posilovna. Sauna, whirlpool, vířivka, masáže, fyzioterapeut, lymfodrenáž, masážní křeslo, vibrostation, solárium, kadeřnictví, nehtové a řasové studio, sport bar. Nově lekce Jógy v Aquaparku.

Jana jógu praktikuje již let, kdy měsíců v roce žije v Indii a. Dovolujeme si Vám nabídnout lekce jógy s Janou Sunkovskou. Restaurace Na Marjánce - Beroun , výletní a zájezdová restaurace, výborná kuchyně, výletní restaurace v Berouně. Skvělá česká kuchyně se širokým výběrem jídel a nápojů, možnost koupání v bazénu v místě.


SC tianDe Beroun v období KVĚTEN 1. Nakupujte s námi v lednu a vyhrajte skvělé ceny. Chcete s námi soutěžit o zajímavé dárky ? Za měsíc leden jsme se rozhodli o. Mají různou velikost, ale všechny jsou skladné a můžou se složit a uschovat do doby. Bewertungen „Mno na naše potřeby ok. Jen když přijedeme s dětmi tak. Privátní wellness pro nebo 4: vířivka i sekt.


WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness, Praha - Hloubětín. Představujeme: Hotel Amarilis. Najděte dodavatele pro téma vířivka.

Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Královské město Beroun vás okouzlí nejen svou bohatou historií, ale i stretegickým umístěním na rozhraní chráněných krajinných oblastí Českého krasu a Křivoklátska.


Nekonečně romantické toulky krajinou a uvolňující wellness v historicky bohatém městě zajistí vytouženou regeneraci nejen tělu, ale i duši. Aquapark Beroun (Berounská sportovní a.s.) nabízí relaxační a dětský bazén s brouzdalištěm, tobogány a skluzavky, vodní jeskyně, dnový gejzír, chrliče, vířivka , masážní lůžka. CK INFO TRAVEL, Havlíčkova Beroun , kde Vám rádi poradíme a pomůžeme s výběrem té nejlepší dovolené. Naše letní opalovací terasa s lehátky a travnatou plochou je Vám k dispozici v právě takových dnech jako dnes.


Hotel Beroun Golf Club se nachází v areálu golfového hřiště a nabízí wellness centrum, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a restauraci, kde se podávají středomořské a české speciality i jídla mezinárodní kuchyně. Elegantně zařízené pokoje mají vlastní koupelnu s vanou, minibar a TV. Některé mají také balkon.


Většinou kromě samotné vířivky je zde nejaká forma „lounge zóny“, většinou se jedná o několik pohodlných lehátek s dekami, kde je možné odpočívat. V někdejším královském městě Beroun pozorujete na každém kroku jeho historickou významnost. Nikde jinde v Čechách nemáte příležitost shlédnout takto rozsáhlý, zachovalý a svou výstavbou unikátní hradební systém. Pro malé děti je určen dětský bazén s brouzdalištěm, skluzavkou, vodním hříbkem a chrličem. Nadšence vodních atrakcí potěší 78m dlouhý tobogán klasický a 58m dlouhý tobogán pneumatikový nebo 15m dlouhá dvojskluzavka.


Před více než dvěma lety jsme odstartovali úspěšný projekt Super Kruháč kruhový trénink, který tě dostane do formy! Patříme mezi největší prodejce rodinných bazénů v ČR. Máme spoustu nápadů a taky chuť.


Nabízíme zapuštěné bazény, nadzemní bazény i nafukovací bazény včetně bazénové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky