čtvrtek 26. dubna 2018

Motokáry bruntál ceník

Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Naše motokáry U nás si zajezdíte na motokárách značky SODI, předního světového výrobce motokár, které jsou osazeny motory Honda o výkonu …. Jedná se o velmi bezpečné a dobře ovladatelné motokáry. Krytá motokárová trať - Bruntál. Nabízíme Vám pravé závodnické vyžití na kryté motokárové trati v Bruntále. Celková délka tratě je 3m.


Více než zatáček se střídá v technických a rychlých pasážích, maximální rychlost. Hygienická kukla - prodej, Kč, 10-.

Pronájem motokáry : motokára min. Kč 20-motokára min. Kč 15-Uvedené ceny jsou bez DPH. Ceník Uvedené ceny jsou platné do odvolání. Motokáry, čtyřkolky, bobová dráha.


Apartmán v centru města, situovaný přímo na náměstí v Bruntále, nabízí ubytování v soukromí až pro osob v jedné skupině. Super motokáry i posezení, jezdí se tady s elektrickýma kárama a oproti benzínovým je tohle mnohem lepší zážitek. Přijďte poměřit své závodnické síly V depu si vyberete ochrannou přilbu dle vaší velikosti a obsluha Vás seznámí s ovládáním motkáry a průběhem Vaší jízdy.


V zimním období doporučuji teplé oblečení v prostoru dráhy je celkem zima. Krásné lyžařské terény všech obtížností od lehké modré až po černou závodní sjezdovku. Tři pohodlné sedačkové lanovky, restaurace, skvěle. The biggest indoor kart hall in Europe.


Největší krytá motokárová hala v Evropě, délka tratě 900m. Furious adrenalin adventure. Fantastický adrenalinový zážitek. K dispozici motokáry v počtu cca kusů.

Nejlevnější motokáry v praze. Všechny motokáry jsou připojeny na digitální časomíru a po jízdě od nás obdržíte výsledkovou listinu se svými časy a umístěním. Sídlo společnosti: Blue Earth s. Adresa provozovny: U Ježíška (pod mostem Milenia), Plzeň. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Schau Dir Angebote von ‪Cenik‬ auf eBay an. Pozor, tohle je extrémně návyková záležitost. Přepněte do adrenalinového režimu, naše motokáry ve vás probudí závodníka.


Prostředí adrenalinového sportu – kterým motokáry bezpochyby jsou – je ideální a velmi oblíbené místo pro společné setkání přátel, obchodních partnerů nebo spolupracovníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky