úterý 17. dubna 2018

Semena brokolice

Semena brokolice - Brassica oleracea - brokolice je varianta brukve pocházející ze středomoří. Nejširší nabídka semen brokolice a další zeleniny pouze u nás! Jedná se o ranou odrůdu, její růžice dosahují střední velikosti. Balení o hmotnosti g odpovídá přibližně 2ks semen.


Díky ní dodá atraktivní nádech každému pokrmu.

Prodej semene zeleniny, rostlin, květin a bylinek. Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny. Středová je větší, boční růžice jsou drobnější.


Brokolice je jeden z nejlepších zdrojů hořčíku a draslíku. Balenie s hmotnosťou g obsahuje približne 2semien. Ide o rannú odrodu, jej ružice dosahujú strednú veľkosť.


Naše semena a vaše píle rozzáří nejenom záhony ale i balkóny a terasy, kde se vejde jenom několik květináčů.

Prodejem semen naše komunikace a naše péče o vás nekončí – u nás najdete rady, tipy a zajímavosti včetně odborné poradny. Brokolica Miranda - semená brokolice - Brassica Oleracea Brokolica Miranda je vyšľachtená na jesenné pestovanie. Jej ružice májú fialové sfarbenie.


Vegetačná doba sa pohybuje medzi až 1dňami. Doba zrání je - 1dní. Posiluje srdce, pomáhá při chřipce a zlepšuje imunitní.


Svými příznivci je označována za nejzdravější zeleninu vůbec. Semena vyséváme přímo na konečné stanoviště nebo se dají předpěstovat od ledna či února. Ven je pak přesouváme od konce dubna. Výsevy můžeme opakovat až do června.


Existujú dva typy brokolice : -Karfiolová brokolica – vytvárajú jedno veľké kvetenstvo, obľúbené sú predovšetkým v Taliansku. V balíčku o hmotnosti g najdete 2ks semen. Výhonková brokolica – má stredové kvetenstvo, ale po stranách sa vetví a tvorí sa tu veľké množstvo drobných postranných ružičiek.


Semneá, semná brokolice , brokolica Ironman F(Seminis) Odroda pre celoročné pestovanie. Centrální růžice jsou středně velké, boční jsou drobnější. Z pěstitelského hlediska je méně náročná než květák.

Můžeme ji pěstovat prakticky ve všech oblastech. Prodáváme široký sortiment semen zeleniny, trvalek i letniček. Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin.


Máme pro vás ty nejpříznivější ceny. S předpěstováním můžeme začít již v únoru. V kuchyni se upravuje podobně jako květák, obsahuje však podstatně více vitamínů, zvláště C, E a A. Semena na klíčky brokolice jsou vynikajícím doplňkem všech pokrmů (hlavních jídel, polévek, salátů,). Klíčky brokolice jsou vysoce ceněny pro své protirakovinné účinky (v klíčcích je obsaženo až 30x více účinné látky než v dospělých rostlinách).


V našem eshopu nabízíme semena zeleniny do vaší zahrady jak klasické a osvědčené druhy, tak i speciální odrůdy semen zeleniny, které můžete pěstovat na balkoně. Věříme, že každý ocení naši kompletní nabídku semen pro váš dům, zahradu nebo balkony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky