pondělí 16. dubna 2018

Plastový barel na vodu

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Uvedené sudy a kádě jsou skladem.


Kromě plastových barelů na vodu a jiné kapaliny u nás seženete rovněž levné plastové sudy s víkem na pevné látky. Všechny jsou ovšem vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE) , disponují odolným těsněním a jsou vhodné i pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III.

Plastový sud s poklopom a vypúšťacím ventilom. Použitie: na dažďovú vodu. Imitácia dreva, objem 240L. Priemer 700mm, výška 860mm. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Jsou certifikovány pro styk s potravinami.

Ideální na vodu , ledový čaj, limonádu, atd. Džbány dodáváme s různě barevnými víčky, bez možnosti vlastního výběru. Vhodná na sypké i kapalné materiály.


Tyto konve se používají na přenášení vody, ale také jako nádoba na krmivo. Praktický barel na vodu se hodí na každou zahradu či kempování. Skládací kanystr pojme až litrů vody, snadno se přenáší a skládá do původní stavu. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI BARELU. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Zahradní plastový stojan na vodu , zahradní sloupek.


Příslušenství k nádobě na dešťovou vodu Amfora, hadice pro svod dešťové vody. Nádrž suda je vybavená horným otvorom s vekom a jedným otvorom. Na dně nádrže je zbytek lepidla max. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž.


Rozměry jsou 1x 1x 100cm výška.

Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha cele nadrže cca 20kg. Polyethylenová nádoba je. Na vodu s citronem, na džus, ale i na výbornou domácí limonádu, punč či snad dokonce sangrii. Tento barel využijete nejen v sezoně zahradních večírků a grilovaček, ale i doma, kde vám bude neustále připomínat, že je třeba dodržovat pitný režim.


Nejžádanější plastový sud vůbec. Bílý plastový sud 50l se šroubovacím víkem (označován také jako barel na vodu nebo širokohrdlá plastová konev) má využití jak v domácnosti tak v průmyslu. Hodí se pro skladování či přepravu celé řady materiálů a chemických látek. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných.


Kanystr plastový s kohoutkem na vodu l. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie barel na vodu. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.


Popis: CURVER plastový barel na krmivo pro psa 5kgCURVER plastový barel na krmivo pro psa 5kg je doplňkový sortiment pro psy. Podrobnosti: CURVER plastový barel na krmivo pro psa 5kgCURVER plastový barel na krmivo pro psa 5kg je plastový barel z netoxického plastu s uzavíratelným nacvakávacím víkem. Zelený kulatý kónický 500l venkovní barel použitelný zejména na dešťovou vodu se. Vyborny na dažďovú vodu, potešilo veko a kohútik.


Vhodny aj na ohrev napustenej vody v pripade horúčav. Toto hodnotenie bolo pre Vás užitočné. Na tomto webe využívame takzvané cookies. Prečítajte si podrobné informácie.


Nádrž na vodu ECOTANK 5l je ideálna k uchovaniu dažďovej vody. Vypúšťací ventil zabezpečí pohodlné odčerpanie vody do krhly či vedra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky