pondělí 30. dubna 2018

Dopadové plochy na dětská hřiště

Preisvergleich App zum Download! Pokládka musí být provedena na štěrkový zhutněný povrch se spodní drenážní vrstvou kameniva pro odvodnění. Tímto se vytvoří bezpečný povrch hřiště , který chrání při pádu. Tuto dlažbu lze za pomoci lepidla položit na betonovou ale i asfaltovou plochu.


Dále k dlažbě lze použít elastické obrubníky nebo klínové elastické náběhy na ohraničení plochy.

Dopadová plocha EPDM - TOP. Bezpečnost je pro nás na prvním místě! Proto k našim herním prvkům 3D PROGRAM nabízíme také dopadové plochy EPDM-TOP. Lité povrchy na dětská hřiště Lité pryžové povrchy jsou tou nejvhodnější variantou povrchu pro dopadové plochy na dětských hřištích.


Litý povrch je bezespárový, nevyžaduje častou údržbu, povrch není sypký, ale naopak celistvý a pevný. Jsou určené k umístění pod herní prvky a zvyšují bezpečnost dětí při dopadu na zem a zabraňují úrazům. Základní barevné provedení je v černé, červené a zelené barvě.

Výrobky jsou atestovány na pád dítěte z výšky m – m dle síly desky a schváleny hlavním hygienikem ČR rozhodnutím č. Návrh, výroba, prodej a instalace kvalitních herních prvků na dětská hřiště pro školky, školy, obce, města i pro soukromá dětská hřiště. Dětská hřiště, dopadové plochy. Nabízíme herní sestavy, domečky, skluzavky, houpačky, prohazovadla, dopadové plochy. Specialisté na bezpečnostní dopadové povrchy pro dětská hřiště. Naším hlavním zaměřením jsou bezpečnostní dopadové povrchy pro dětská hřiště.


Speciální, bezpečný, umělý povrch na dopadové plochy s názvem SMARTSOFT je ideální na dětská hřiště. Pro bezpečné okolí na hraní a dopadové plochy. U každého hřiště je nutné řešit i dopadové plochy a také doplňky proto aby odpovídalo všem potřebným normám a nařízením. Více informací o dopadových plochách pro dětská hřiště.


Všude tam, kde není měká tráva oceníte pryžové desky z naší nabídky. Může být položen na stávající plochy, které vyžadují pouze drobné úpravy nebo jako součást nových dětských hřišť v různých velikostech, tvarech a barevnosti. Sokolov: Nevyhovující dopadové plochy na hřištích nahrazuje litá pryž 16.


Důležitým faktorem pro zajištění bezpečnosti všech, kteří využívají dětská hřiště nebo workoutové sestavy rozmístěné na území města Sokolov, jsou kvalitní plochy pod těmito prvky. Na okrajích dopadové plochy se zajišťují kolíčky do terénu a okraje se přihrnou drnem.

Unikátní dopadové plochy z recyklovaného materiálu, které obsahují i zpomalovač hoření a jsou tak chráněny proti vandalismu. Materiál je stabilní proti UV záření a brání uklouznutí. Vyrábíme certifikované dopadové plochy pro interiérová dětská hřiště.


Internetový obchod Rovex nabízí širokou nabídku komponentů pro dětská hřiště , které jsou určeny na zahradu, do mateřské školky i pro obec. Elastická deska novisa na dětské hřiště s rastrem Desky z recyklované pryže na dětská hřiště značky NOVISA jsou vhodné pro nová i starší hřiště. Prosím, použijte minimálně znaky!


Povrchová úprava Picnic Module 160. Tento projet je spolufinancován evropským fondem pro regionální rozvoj a ministerstvem průmyslu a obchodu. Dodáváme kvalitní žíněnky a dopadové plochy na sportoviště a pro školy.


Oddělení „Gumové dlaždice, dlažba, dopadové plochy “ našeho eshopu nabízí řadu kvalitních produktů za internetové ceny. Vybírejte z pohodlí domova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky