úterý 17. dubna 2018

Multifunkční křovinořez

Představujeme moderní farmářskou multifunkci - Texas BCU33M. VeGA BCM 5multifunkční křovinořez 4in1. Se strunovou hlavou seče trávu, s kotoučem zvládne náletové dřeviny, a výkonnější typy umějí dokonce zkypřit půdu nebo prořezat větve.


Poslouží dobře jako křovinořez , vyžínač, plotostřih i vyvětvovací pila. Pila, plotostřih, nožová i strunová hlava jsou součástí dodávky, v ceně je i jedna prodlužovací. Kvalitní multifunkční křovinořezy skladem Poradíme, jak vybrat multifunkční křovinořez Recenze od našich zákazníků Doručení do h až k vám. MULTIFUNKČNÍ BENZÍNOVÝ KŘOVINOŘEZ MARVEL MULTI 4vVynikající multifunkční zařízení, které zastane veškeré zahradní práce.


Výkonný křovinořez s bohatým příslušenstvím skvěle poseče trávu a poradí si s křovinami a houštím. Je vybaven vysokým výkonem, objemnou palivovou nádrží i nastavitelnou rukojetí. Hmotnost hnací jednotky kg. Sestava: křovinořez, dvojitá strunová hlava, ozubený list, komfortní popruh, obouruční rukojeť, sada nářadí, míchací nádobka. Další výbavu je možné dokoupit.


Strunová hlava (vyžínač) má pracovní záběr 4mm. Křovinořez FX-MS1MultiTool 2in1. ACTIVE Evolution multifunkční křovinořez. Dvoutaktní křovinořez s objemem motoru ccm je výborným pomocníkem na zahradu či do sadu.


Pomocí půlené hnací hřídele můžete napojit širokou škálu dalších pomocníků od foukače, kultivátoru, plotostřihu, řetězové pily a olivátoru. Systém ROTOFIX je patentovaný otočný systém motoru, který umožný otočit motor o 1stupňů velká výhoda převážně při práci s plotostřihem. ZIPPER ZI-GPS70G - víceúčelový stroj. Velice dobré reference na křovinořezy má výrobce ACTIVE. Váš univerzální pomocník při práci na zahradě.


Hledáte-li ten nejlepší benzinový křovinořez se stále slušným poměrem ceny a výkonu, vyberte si Husqvarna 5RXT. Tenhle multifunkční křovinořez je. Jednoduše se ovládá a má široký záběr. Anti-vibrační systém zaručuje příjemnou práci v průběhu delší doby. Stane se nepostradatelným pomocníkem vaši zahrady.


Je určen k sečení trávníků, trávy kolem stromů, obrubníků, stříhání keřů, živých plotů, vyvětvování stromů apod. Kromě těchto nástavců je součástí dodávky i ramenní popruh a základní nářadí pro výměnu nástrojů. Zádový křovinořez je ideální pro práci v těžko dostupných místech. Zahradní technika Plzeň Princl.


Vše pro dílnu a zahradu. Kvalitní křovinořez by tak neměl zvládat pouze kosení trávy, i když to je většinou to hlavní proč křovinořez kupujeme. Při výběru křovinořezu se proto zaměřme na co jej použijeme. Přístroj je vybaven účinným dvoutaktní motor s výkonem kapacitou a 3HP cm3.


Multifunkční systém PAS s výměnnými nástavci. Neváhejte a vyberte si svůj nový křovinořez právě teď a právě u nás. Veškleré produkty dobře známe a ochotně Vám poradíme s výběrem.


S důvěrou se na nás obraťte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky