úterý 17. dubna 2018

Venkovní střelnice

Balistická specifikace – střelnice splňuje evropský standard pro pistolové disciplíny, ke střelbě u nás můžete používat zbraně až do vysokého výkonu. Magnum a je povoleno používat i plášťované střelivo. Střelba z karabin , pušek do tohoto výkonu je možná ( střelba z loveckých kulovnic ráže 62×3.308win,.223rem apod. není povolena). Příbramská venkovní střelnice je místo, kde si můžete zastřílet z krátkých i dlouhých kulových zbraní na vzdálenost až metrů. Venkovní střelnice minut pod Prahy s pestrou paletou možností střeleckého vyžití.


Využijte levné parkování v zelené zóně na pár kroků od naší střelnice.

Patříme mezi TOPnejmodernější střelnice v České republice. Našim zákazníkům nabízíme stylový interiér, velký výběr zbraní a odbornost našich. Budete postupovat do mnoha úrovní po sestřelení potřebného počtu lahví do. Je zde také klubovna se zařízenou kuchyňkou, venkovní kout s udírnou a. Kromě nejdelšího úseku střelnice nabízí další tři střeliště. Stometrové je určeno pro nastřelování dlouhých kulových zbraní a například k přípravě na puškové IPSC soutěže.


Dvě padesátimetrová střeliště pak na střelbu z pistolí, revolverů, brokovnic nebo malorážek. Jedná se o sportovní střelecký areál pro širokou veřejnost i sportovní kluby.

Celoroční provoz, zbrojní průkazy, obchod. Prague armory je nová moderní střelnice v Praze, která se zaměřuje na co největší zážitek ze střelby. V Prague armory není rozdíl, zda již vlastníte zbrojní průkaz, chcete se proškolit pro jeho získání, nebo jen poznat, co zažívají Vaši hrdinové z filmového plátna.


Disponujeme kvalifikovaným týmem instruktorů a širokou nabídkou zbraní. Střelbu je možné provádět na vzdálenost metrů a metrů. Zastřílejte si v příjemném prostředí s množstvím zeleně a venkovním posezením. Současně může střílet až střelců, délka střeliště metrů s omezením ráže.


Otevřená venkovní kulová střelnice sportovně střeleckého klubu Dvory. Adresa: Dvory, Nymburk Sdílet. Jako absolutní nesmysl mi připadá výrok, že si střelnice takto postavený provozní řád objednala. Počet návštěvníků potvrzuje, že u nás panuje pohoda a každému rozumnému střelci vyjdeme v rámci možností vstříc. Doba veřejných tréniků závisí na pořádání střeleckých soutěží, společenských akcí a dalších aktivit v areálu střelnice , na kulové střeliště je výhodnější si objednat čas.


Střelnice MAGNUM Praha Splňte si svůj střelecký sen! Střelba na venkovních střelnicích je umožněna především našim zákazníkům a skupinám. Rezervace je možná pouze po telefonické dohodě – tel. Venkovní biatlonová střelnice Klasická biatlonová terčovnice, zmenšená verze pro přesnější střelbu a klasické terče na střelbu na přesnost.


Bezpečnost je zaručena typem střeliva, konstrukcí dostřelové plochy a dalšími bezpečnostními prvky. Na mapě „celkový přístup, instruktor jízdy byl bez chyby, vše O.

This video is unavailable. Připravené jsou pro vás střelecké balíčky - nebo dlouhých zbraní či kombinace dlouhých i krátkých zbraní. Převodník mezi Klasifikací CZ-CC a Klasifikací KSD – oddílem je vzhledem k odlišnému klasifikačnímu pojetí a principům třídění pouze orientační.


Hlavní směr střelby je totožný s podélnou osou střelnice. Na palebné čáře se nachází osm střeleckých stanovišť. Nevznikla úpravami jakékoliv střelnice , ale vysloveně na zelené louce cíleným budováním pouze pro účely loveckého parkúru.


Můžeme směle tvrdit, že je to jediná střelnice tohoto druhu v zemích bývalého východního bloku. Velká otevřená lesní střelnice se zastřešenými střeleckými stavy, 20x stav pro krátké zbraně (20x mířená střelba na 25m, 8x otoče) 10x stav pro dlouhé zbraně (50m). V případech, kdy střelnice nemá být provozována na komerční bázi (např. střelnice střeleckých klubů, mysliveckých sdružení či obdobných zájmových spolků) se koncese nevyžaduje.


Lukostřelba pro veřejnost Přijďte si vyzkoušet krásu lukostřeleckého sportu! Objednejte se na Vaší první lukostřeleckou hodinu! Možná zjistíte, že lukostřelba je pr.


Na těchto střelnicích můžete střílet s jakoukoli zbraní bez omezení ráže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky