úterý 17. dubna 2018

Zakryti bazenu

Představte si na Vašem kruhovém bazénu lehkou fólii, nafouknutou vzduchem jako bublinu, po které déšť steče a která udrží i vrstvu sněhu. Máme pro vás komplexní systém moderního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Prodlužte si dobu koupání ve vašem bazénu díky bazénovému. Seznámím Vás s veškerými možnostmi, jak zastřešit nebo zakrýt Váš bazén.


Od zimních zahra posuvných zastřešení, foliových a textilních.

Dear customers, please note we only ship to the Czech Republic. Personal collection of the goods at one of our delivery points is also possible. Vyberte si posuvné zastřešení bazénu a zastřešení vířivek od tradiční české společnosti ALUKOV a. Vhodné pro všechny typy. Tradiční český výrobce a prodejce zastřešení bazénu POOLOR.


Online kalkulace na webu, zaměření bazénu zdarma, rychlé dodání a příznivé ceny. Zastřešení bazénů je praktickou záležitostí, kterou ocení každý majitel bazénu.

Lamelové zakrytí bazénu. Když už se rozhodnete budovat bazén na zahradě, určitě jej chcete. U obdélníkových bazénů se zakulacenými rohy nebo pro oválné bazény je nutné instalovat navíjecí zařízení s pojezdem. Tento systém jako jediný umožňuje automatické zákrývání bez použití vodících lišt, tyčí a lan. Mezi další bezpečnostní zakrytí bazénu patří v neposlední řadě lamelové zakrytí WALU ROLL.


Dobry den, chtel bych Vam podekovat za dopravu a instalaci bazenu. Ti chlapi, co tu byli, byli skveli. Perfektni domluva, ochota, fajn lidi. Uz dnes jsem Vas doporucil znamymu.


Bezpečné zakrytí bazénů. Zakrytí hladiny bazénu by mělo v optimálním případě plnit současně tři funkce: výrazně omezit odpařování vody a tedy. Solární plachta plave na hladině bublinkami dolů. Vyrábíme různé druhy zastřešení nejen pro bazény, ale i zastřešení teras, vířivek, stání pro auta a dokončí i čekárny a zastřešené střídačky.


Vybírejte si Zastřešení bazénů podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na. Praktické a kvalitní zakrytí bazénu od profesionálů!

Jsme eshop i odborná montážní firma. Napište si o nezávaznou cenovou nabídku. Systém používá unikátní vytlačované lamely (hermeticky ukončené), jejich spojením je vytvořena plovoucí roleta dokonale zakrývající vodní plochu bazénu.


Principem jsou vodotěsné samonosné. Posuvné kryty na bazény. Dřevěný kryt bazénu můžete využít jako terasu.


Informace o lamelových zakrytí z naší dílny naleznete na bazénovém webu. S výběrem i realizací Vašeho vlastního bazénu Vám rádi pomůžeme. Plachta na bazén je nabízena ve třech variatách: BASIC, EKONOMIK a TOP. Všechny plachty na bazén vyrábíme z vysocepevnostního PVC.


Pro zastřešení je nutné již při výstavbě bazénu připravit okolí na bezproblémovou montáž, nebo uvažujeme-li s pozdějším zastřešením, je třeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky