středa 18. dubna 2018

Dřevěné ohrady

Dřevěné ohrady Výrabíme tradiční dřevěné ohrady - snažíme se navrátit tra dici do vesnic a domů. Lesoservis - výrobky ze strojně ofrézované kulatiny. Nabízíme montáž nebo dodávku samotného dřevěného plotu.


Vyrábíme tradiční dřevěné ploty a dřevěné ohrady. Veškeré dřevěné ploty a dřevěné. Sloupky jsou na horním konci standardně zakončeny fazetou.

Ohradové sloupky jsou ukotveny v žárově zinkovaných kotvících trnech. Naše dřevěné ploty a oplocení, dřevěné ohrady jsou vyráběny z dubových fošen nebo trámů, vše robusního vzhledu zajištující dlouhou životnost. Kotvení sloupků doporučujeme buď na betonový základ nebo pomocí zemních vrutů. Dřevěné ploty a oplocení, dřevěné ohrady vyrábíme na zakázku. Stavíme dřevěné ploty, ohrady , zábradlí i oplocenky přírodního a přirozeného vzhledu.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Stavíme masivní dřevěné ploty a ohrady vhodné zejména do venkovského prostředí.

Našimi zákazníky jsou zejména majitelé venkovských usedlostí, ponzionů, zemědělských farem, koňských stájí, chat a chalup po celé ČR a SK. Ploty, ohrady a obory Zabýváme se stavbou ohrad a oborových oplocení, které slouží řadu let bez potřeby větších zásahů. Provádíme komplexní stavbu tzv. K výstavbě možno použít dřevěné tlakově impregnované kůly v délkách a průměrech dle uváženi chovatele. Ohradní panely Texas na mobilní ohrady pro koně a skot, kruhové.


Naše dřevěné ohrady tvoří celodřevěná masivní konstrukce složená ze sloupků, do kterých jsou vsazena vodorovná ráhna. Po úspěšné realizaci mnoha zakázek jednoduchých drátěných plotů jsme se začali věnovat náročnějším projektům a stavět ploty na klíč ze všech ostatních materiálů. Kůly ošetřené tlakovou impregnací získávají odolnost proti povětrnosti a půdnímu prostředí. Prodáme dubové štípané kůly (dřevěné sloupky).


Kůly prodáváme v různých délkách max. Vše pro ploty za nejlepší ceny. Plotovka rovná, hoblovaná, ze sušeného smrku. Cena plotovek a rýglí je za kus. Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu.


Společnost České ploty, s. Kompletní sortiment plotového. Máme již roků zkušeností.

Ohrady dodáváme ve dvou stupních dokončení: 1. Dětské dřevěné ohrádky Scarlett nabízíme v různých velikostech, stačí si jen vybrat. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Díky praktickému řešení jsou dětské dřevěné ohrádky Scarlett vhodné nejen do domácnosti, ale i ven.


V případě dalšího využívání webu vyjádříte souhlas s pravidly. Ostatní, palety, dřevěné ohrady. Díky použití výhradně ručních nástrojů je oddělena nejmenší možná vrstva materiálu.


O nás Kontakt Všeobecné obchodní podmínky Doprava Nákup na splátky iPlatba Velkoobchodní sekce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky