pondělí 23. dubna 2018

Hřiště na zahradu

Dětská hřiště BLUE RABBIT jsou jedny z nejprodávanějších v Evropě. Dětské domečky, skluzavky, houpačky. Pohodlný a snadný nákup. Vše, co dělá děti štastnými.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. V naší nabídce mimo jiné naleznete širokou nabídku kvalitních dětských hřišť, skluzavky, dětské houpačky, hrací sestavy, prolézačky, pískoviště, dětské domky, dětská hřiště pro MŠ, školy, obce, zahradní domky, altány a mnoho jiných výrobků nejen na Vaši zahradu. Naše dětská hřiště jsou ideální pro vytvoření rozmanitého a zdraví prospěšného prostředí ke hraní.


K dipozici máme speciální doplňky k oživení prostoru dětského hřiště, ať už jde o provazové žebříky, přídavné moduly nebo různě barevné periskopy, volanty, kormidla, dalekohledy, teleskopy nebo dopisní schránky. Pro dětská hřiště se pořizují i jiné doplňky. Jde o stoly a sedačky, telefony, vlajky s princeznami nebo s piráty.


Kvalitní dřevěná dětská hřiště , skluzavky, houpačky, dětské domečky, pískoviště a lavičky.

Nejlevnější dětské hřiště na zahradu. Rychlé dodání, odborná montáž zkušeným truhlářem. Bezpečné a zábavné dětské hřiště pro každou zahradu či dvůr. Vítáme Vás na webových stránkách firmy HŘIŠTĚ SLAVÍK.


Nacházíme se v překrásné krajině Českého ráje. Zabýváme se výrobou a distribucí dětských hřišť s nabídkou certifikovaných herních systémů určených pro veřejné a privátní použití. Obří sestava STROM FEBER Hrací centrum se skluzavkou WOOD HOUSE obří prolézačka se skluzavkou a domečkem, lavička vzadu sestavy,výrobce FEBER. Hřiště na zahradu v nabídce jsou vysoce kvalitní, stabilní, splňují veškeré certifikáty a evropské normy pro dětská hřiště.


Vybírejte hřiště s ohledem na věk dítěte. Jako malí jste určitě chodili na městská a obecní dětská hřiště , kde jste si hráli s kamarády. Mnozí z vás možná toužili mít vlastní dětské. Díky jednoduchému systému montáže lze jednotlivé prvky dětských hřišť Jungle Gym na sebe snadno navázat. Jednotlivé moduly, jako jsou zahradní houpačka , další skluzavky , pískoviště nebo šplhací stěnu a šplhací lano, můžete kdykoli dokoupit a snadno domontovat.


Chcete mít své děti nablízku a pod přímým dozorem? Stačí jen málo, dětské hřiště na Vaší zahradě.

Vybavení na zahradu pro Vaše děti Přemýšlíte, jak zabavit Vaše děti na čerstvém vzduchu tak, aby se přirozeně hýbali, zlepšovali si svoji obratnost a přitom si neublížili? Vyberte si z naší nabídky dětská hřiště, dětské skluzavky, zahradní houpačky, prolézačky nebo dětská pískoviště. Hřiště na zahradu V této kategorii našeho internetového obchodu naleznete skluzavky, dětské domečky, trampolíny, pískoviště a lavičky a jiné zboží, které rozzáří každý dětský obličej. Na boční stěny lze upevnit hrací desku, která je vhodná nejen pro hru, ale také třeba na svačinku. Na pracovní desku navazuje malá fotbalová branka a basketbalový koš, které lze umísti také na opačnou stranu.


Krásný design, skvělé ceny a dodání do hodin! Nabízíme pestrý výběr hracích věží. Mít vlastní dětské hřiště je snem každého dítěte. Nikdy jste je ale neměli.


Vyrábíme dětská dřevěná hřiště. Venkovní i vnitřní hřiště pro soukromé účely, na zahradu i veřejná prostranství. Jaká je realita - děti dnes umí bezpečně ovládat své tablety, počítače, mobilní telefony, ale neumí vylézt na žebřík nebo udělat kotrmelec.


Současná moderní dětská hřiště by měla splňovat řadu náročných požadavků. Důraz je stále více kladen na bezpečné herní prvky, kvalitní herní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky