úterý 24. dubna 2018

Aquacentrum měřín

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Aqua Centrum‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. V aquacentru hotelu VZ Měřín ho navíc můžete spojit s relaxací.


Aquacentrum je přístupné nejen hotelovým klientům, ale také široké veřejnosti. Leží na břehu řeky Vltavy, v obci Měřín, ve Středočeském kraji, v nadmořské výšce kolem 4metrů. Kolem aquacentra je k dispozici i pláž Slapské přehrady.


InstaFotoSoutěž v Hotelu Měřín. Zasoutěž si s námi o hodnotné ceny.

Povinně zveřejňované informace Informace dle zákona č. Nabídka nepotřebného majetku Zakázky n. Hotel Měřín leží na pravém břehu Slapské přehrady cca km jižně od Prahy. Díky svému bohatému relaxačnímu a sportovnímu zázemí je ideální pro kongresovou turistiku, společenské akce, rodinnou dovolenou, sportovní i wellness pobyty. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Naleznete zde m dlouhý,vyhřívaný bazén, tobogán, whirlpool pro deset osob, bazének s masážními proudy a vodopády, protiproud a dětské brouzdaliště.


Spolek DivOchot Měřín si Vás dovoluje pozvat na pohádkovou komedii Komáři se ženili aneb Ze života obtížného hmyzu, kterou odehraje v… 5. Das Hotel VZ Měřín befindet sich in ruhiger Lage in Měřín , an der Küste des Stausees Slapy und bietet Zimmer mit Balkonen, eine 24-Stunden-Rezeption und. Rozsáhlé wellness centrum hotelu Měřín je otevřeno i pro širokou klientelu. Rezervace ubytování Hned u Majitele (i Telefonicky). Vyber Si z Najväčšej Ponuky až Ubytovaní.


Rezervuj Hneď u Majiteľa (aj Telefonicky). Garantovane Najnižšia Cena. E : Moc hezký komplex pro. Upozornění: Každé pondělí do 13:je wellness provoz z důvodu údržby uzavřený.


Okolí hotelu nabízí Ideální podmínky pro koupání, vodní sporty i turistiku.

Hotel VZ Měřín sídlí na klidném místě obce Rabyně, na pravém břehu Slapské přehrady s travnatou pláží. K pohodlnému ubytování je připraveno 1nadstandardně vybavených pokojů a apartmá. Vážení návštěvníci, od 1. Stejně tak o víkendech v červnu budete mít otevřen i mokrý bar. Součástí hotelu je aquacentrum s krytým vyhřívaným bazénem s vodními atrakcemi, vířivkou, tobogánem a wellness centrum.


Dále můžete využít nabídky služeb víceúčelové kryté. Máme tobogánů a skluzavky s délkou více než km. Venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango, tobogány U-Wave, Supercrater, Wild.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Wellness Kuřim s. V hotelu je k dispozici aquacentrum (m dlouhý krytý vyhřívaný bazén s tobogánem a vodními atrakcemi), solárium, fitness, dále tělocvična a wellness centrum (sauna, klasické i vodní masáže). V modernizovaném balneoprovozu mohou klienti využít turecké lázně, solnou jeskyni, floating a jiné wellness procedury. Provozujeme plavecký a rekreační areál s termální vodou.


K dispozici je bazén, dětské brouzdaliště se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky