pátek 27. dubna 2018

Masáže prachatice

Emsa-Qualität versandkostenfrei. Lieferzeit, Rechnungskauf! Masáže LIKOL Libuše Kolářová. Vítáme Vás na stránkách mého masážního salónu. Mou specializací je klasická rekondiční masáž.


Diese Datei und die Informationen unter dem roten Trennstrich werden aus dem zentralen Medienarchiv media Commons eingebunden. Ban Thai České Budějovice Pražská tř. Provádím masáže lávovými kameny a aromaterapie.


Spustila jsem svoji novou internetovou prezentaci, na které najdete kromě obvyklého výčtu služeb, které samozřejmě budu rozšiřovat i přehled aktualit. Budu Vás zde informovat o probíhajících akcích nebo nových službách, které připravuji. Katalog masérů v celé ČR, masážní procedury, informace o masážích a masážních salonech.


Odborní personál, příjemné ceny, dobrou dostupnost v centru Prahy s parkováním. Své zaměstnance pečlivě vybíráme tak, abychom zaručili vysokou kvalitu. Máme české vedení, které vám zaručuje originální thajské masáže ve vysoké kvalitě. Nabízíme originální thajské masáže. Alles von Emsa versandkostenfrei.


Pro stálé zákazníky s věrnostní kartičkou máme další výhodu. Na thajské masáže v časech mezi 10h-14h mají slevu 5- z ceny věrnostního programu. Neplatí o víkendech a svátcích. Informace o masážích v Praze, v Brně, o salónech poskytující klasickou, rehabilitační, sportovní, reflexní, čínskou tlakovou masáž, lymfodrenáž, baňkování.


Užijte si svůj volný čas, dopřejte tělu oddech a odpočinek a přijďte na masáž. Vyberte mu z široké palety zdravotních či relaxačních masáží. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Přinášíme informace, které vám pomohou v obohacení života, nalezení harmonie a zlepšení zdraví. Využijte možnosti masáže v páru – naše nejobjednávanější masáž.


Dojedeme za vámi na pracoviště, kanceláře, ale i domů. Vyzkoušet můžete i tradiční čínskou masáž Tuina. Každý masér, či zařízení, které poskytují masáže je zařazen do kraje, i do okresu. Některé zdravotní masáže Vám zaplatí i Vaše zdravotní pojišťovna!


Dále zaklad reflexologie,baňkování a mačkaní reflexních bodů na šíji. Nebojte se medu a medové masáže. Prachatice rovnou zadejte.


Včelí med tento zázrak přírody je základní surovinou pro medovou masáž. Medová masáž je pohlazením pro tělo i duši. Aktuálně nemáme žádné nabídky. Nechte se upozorňovat na nabídky.


Jakmile budeme něco mít, dáme vám vědět e‑mailem. This is a unique website which will require a more modern browser to work! Jetzt buchen und bis sparen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky