pátek 7. srpna 2015

Bazén valašské meziříčí

Přijďte nás návštívit do Aquaparku v centru Valašského Meziříčí , kde na Vás čeká nejen zábava, ale také i relaxace v našem novém wellness. Krytý bazén nabízí volnočasové vyžití nejen pro děti, ale také pro dospělé. Během letních měsíců prošel komplexem oprav, jejichž výsledky snad na první pohled.


K dispozici jsou plavecký bazén, relaxační bazén a dětský bazén. Součástí je i tobogán, solná vířivka, parní kabina, sauna, mokrý bar a wellness. Letní koupaliště Valašské Meziříčí je areálem provozovaným v měsících červen až srpen.

Děti i dospělí zde mohou trávit čas odpočinku nejen vodními radovánkami, ale také sportovními a zábavními hrami. V areálu je připraven plavecký i rekreační bazén se skluzavkou, dětské brouzdaliště a spousta dalších atrakcí. Pátek je určen pro úřední jednání (v terénu nebo po předchozí tel. domluvě). Lze si zvolit typ bazénu, jeho barvu, umístění a druh schodiště, vybrat z nepřeberného množství doplňků a prvků výbavy.


Samozřejmostí je osazení bazénu kompletní technologií úpravy vody tak, aby co nejvíce odpovídala prioritám a přáním našeho zákazníka. Rozhodujete se, který bazén je pro Vás ten pravý? Potřebujete poradit, jaké parametry zastřešení jsou pro Vás vhodné?


Zajímá Vás cenová kalkulace?

Plavecký bazén: délka m, hloubka m – m, drah. V rekreačním bazénu najdete spoustu atrakcí pro zábavu, relaxaci i aktivní vyžití. Hvězdárna - Valašské Meziříčí Hvězdárna Valašské Meziříčí, p. Bazén Valašské meziŕíčí - levné ubytování u vody Valašské meziŕíčí : pronájem chaty, chalupy u vody, apartmány v soukromí, chatky, levné ubytování a dovolená u bazénu ve Valašském Meziříčí. Aquapark s plaveckým, rekreačním i dětským bazénem, vodními atrakcemi i wellness provozem nabízí krytý plavecký areál ve Valašském Meziříčí.


V krytém bazénu ve Valašském Meziříčí najdete jak možnost ke sportu a vodním hrátkám, tak rozsáhlou nabídku wellness služeb, které zahrnují solnou. Koupaliště Valašské Meziříčí Koupaliště přístupné pouze o sezóně, nabízející kromě koupaní i sportovní vyžití v podobě prostoru pro hraní volejbalu, nohejbalu a košíkové. Zwischenzeitlich wurde aber auch Meziříčí nad Bečvou oder Meziříčí pod Rožnovem verwendet. Krásno und Meziříčí zusammen.


Provádíme předplaveckou a zdokonalovací výuku pro školy, plavecké kurzy pro veřejnost. Plaveme v bazénech Valašské Meziříčí a Vsetín. In our hotel you will find hospitality, relaxation and high-quality sport grounds. SportCentral pomáhá lidem a týmům se sportováním - najít kamarády na sport, vybrat nejlepší sportoviště, zorganizovat tým nebo uspořádat sportovní akci. Hloubka bazénu je až m. Wellness nabízí řadu možností relaxace - solná parní.


Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Za toto období uspořádala více. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na zdejším krytém bazénu chybí jen přestřihnout pásku a otevřít brány. Zastupitelé dnes po téměř dvouhodinové rozpravě schválili ceník vstupného.


Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky