pátek 7. srpna 2015

Cena vlašských ořechů

Tuky obsažené ve vlašském ořechu tvoří až jeho hmotnosti. Sušená výběrová jádra loupaná z vlašských ořechů jsou plody ořešáku. Jsou zdrojem tuků až – nenasycené mastné kyseliny, proteinů, vitamínů B B B Ba E, a minerálů železo, vápník, hořčík, zinek, selen, fosfor, draslík.


Olej z vlašských ořechů má velmi pozitivní vliv na lidský organismus. Snižuje riziko mozkové mrtvice, infarktu, zlepšuje průtok krve a zabraňuje riziku tvorby krevních sraženin a trombózy. Ořechy jsou použitelné nejen jako výrobní surovina pro cukroví, těsta, náplně cukrářských výrobků, pomazánky a cereální směsi, ale také přímo ke konzumaci.

Půlky vlašských ořechů () jsou vynikající zdroj energie. Vlašské ořechy jsou vhodné k přímá konzumaci nebo při výrobě ořechové pasty. Jsou oblíbenou součástí středomořské kuchyně.


Bez vlašských ořechů by snad ani Vánoce být nemohly. Kupujeme je i přesto, že se jejich cena šplhá ke třem stovkám za kilogram. Křupavé ořechy - Naše ořechy si zamilujete hlavně díky výjimečné kvalitě, čerstvosti, ekonomickému balení, výhodným cenám a největšímu výběru v ČR. Obsahují cca vysoce kvalitních tuků, bílkovi.


Možnost doručení osobně. Jádra vlašských ořechů - suché skořápkové plody.

Složení: jádra vlašských ořechů. Neopomeňme, že vlašský ořech vypadá jako mozek, je vhodnou výživou pro děti a všechny pracující. Bio olej z vlašských ořechů obsahuje kyselinu linolovou. Vlašský ořech je známým zdrojem antioxidantů, které chrání organismus před oxidačním stresem. Super kšeft,jádra vykupují za 8- čtvrtky a 10- za1kg půlek ořechů a ještě u toho remcají že je to špatně vyloupané.


At si to sakra zkusí sami. Každopádně i ti, kdo takovým studiím příliš nevěří, protože v průběhu času leckdy přinášejí zcela rozporuplné výsledky, by se, jak už bylo řečeno, určitě malým dávkám ořechů neměli vyhýbat, a to včetně diskutovaných vlašských nebo například paraořechů, které také obsahují množství tuků, byť nikoli škodlivých. Letos strom má asi kusů ořechů- odpočívá, takže letos bohužel nejsou. V nabídce budou příští rok.


Prodej vlašských ořechů. FÉROVÉ ceny s důrazem na PERFEKTNÍ kvalitu produktů Každý týden rozšiřujeme naši nabídku! Sezóna vlašských ořechů se pomalu blíží ke konci a vy ořechů máte tolik, že byste si mohli zařídit snad i svůj vlastní obchůdek.


Díky Vám, našim zákazníkům! Vyloupaná jádra vlašských ořechů - natural, světle jantarových barevných odstínů, s příjemnou specifickou chutí se přesně hodí ke každodenní konzumaci. Nelze to než doporučit, jelikož nejen že potěšíte své chuťové pohárky, ale navíc významně prospějete vašemu zdraví. Výborná chuť, výhodné kilové balení.


Letošní, čerstvě vyloupaná jádra vlašských ořechů. Olej z jader vlašských ořechů je lisovaný za studena, pokud byste chtěli rozeznávat rozdíly mezi tímto a klasickým běžným oleje, je především v chuti.

Pro začátek vás budeme varovat – jakmile jednou ochutnáte za studena lisovaný olej, k běžným supermarketovým olejům se již nevrátíte. Rovněž stejně jako o řadě jiných druhů ořechů se traduje o těch vlašských, že vzhledem ke své kalorické hodnotě se moc nehodí k redukčním dietám. Navíc právě „vlašáky“ patří k těm nejkaloričtějším. Tím se ovšem vracíme k tomu, že zdraví prospěšná dávka je vcelku minimální, takže naší postavě nemůže ublížit.


V obchodech se cena vlašských ořechů pohybuje přibližně kolem 4Kč za kilo, je tedy rozhodně výhodnější, v případě že potřebujete vetší zásobu vlašských ořechů , nakoupit je teď v sezóně. Nejlepší nabídky výkupů a prodeje ořechů najdete například na internetových bazarech, kde si můžete vybrat ty nejlepší nabídky ve vašem okolí. Uvádí se, že konzumace ořechů má protizánětlivé vlastnosti, které se projevují hlavně u srdečních a cévních chorob.


Pomáhají regulovat krevní tlak a udržovat nízkou hladinu cholesterolu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky