čtvrtek 6. srpna 2015

Sušený ibiškový květ

V Thajsku lidé čaj z ibišku pijí, aby si snížili cholesterol, v Egyptě jej zase používají ke snížení krevního tlaku. Ve většině z těchto zemí jej používají nejen k osvěžení, ale dobře vědí, že má léčivé účinky. V Egyptě se pije pravidelně prakticky denně i vícekrát.


Prodává se ve vysoké kvalitě na tržištích pod názvem Karkade. Dále podporují funkci žlučníku, rovněž mají pozitivní vliv při ochraně buněk a při regeneračním procesu a mají antioxidační schopnost. Studený ibiškový čaj, který je ideální zejména pro osvěžení v horkých letních dnech, se připravuje obdobně. Pak už nezbývá nic jiného než počkat, až se vychladí. Zakoupením tohoto produktu získáte až věrnostních bodů.


Za obsah Vašeho košíku získáte celkem věrnostních bodů, které mohou být převedeny na. Ibiškový květ sušený , kandovaný. Je napěchovaný vitamíny a minerály, má antioxidační, protizánětlivé a dezinfekční účinky. Ibišek obsahuje i antioxidanty. V Africe, Asii a Jižní Americe je velmi oblíbený a používá se pro přípravu různých osvěžujících nápojů.


Květ ibišku má příjemnou kyselkavou chuť a má mnoho pozitivních dopadů na zdraví. Krásný, velký červený květ ibišku nejspíš důvěrně znáte. Věděli jste ale, že se v Asii, Africe, Thajsku a Jižní Americe těší velké oblibě také.


Vychutnejte si v každém doušku jedinečnost sušeného ibišku, se kterým připravíte výborné čaje, zrovna tak. IBIŠKOVÝ KVĚT , NEJLEVNĚJŠÍ OŘÍŠKY. Sušený ibiškový květ Diana za akční ceny #128176;.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online.


Okuste exotiku, která krásně vypadá (lze použít na ozdobu dortů) i skvěle chutná. Flavonoidy v ibišku pomáhají zmírnit depresi a zlepšují náladu. Květ ibišku najdete v čajových směsích, nápojích, kterým dodává výrazně červenou barvu a kyselejší chuť. Na dotaz Rodinné 2kg balení sušeného (kandovaného) květu ibišku. Obsahuje vitamíny a minerály, má antioxidační, protizánětlivé i dezinfekční účinky.


Ochutnejte kandovaný ibišek, tuto vitamínov. Je skvělý i pro dochucení ovocných čajů. Má lahodnou kyselou chuť. Kdo jezdí na dovolenou do Egypta tak tento nápoj bude znát pod názvem KARKADE. Některé druhy jsou využívány jako okrasné rostliny, dále jako potravina v textilním průmyslu či truhlářství.


Alergeny: Produkt obsahuje oxid siřičitý a siřičitany. Bezový květ se v domácí léčbě využívá už od nepaměti, krásně voní a skvěle účinkuje proti různým neduhům. Květy jsou slazené třtinovým cukrem a mají zvláštní, nakyslou, rebarborovo-brusinkovou chuť.


Působí jako antioxidant a organismu dodávají celou řadu důležitých látek. Jestli to tedy myslíme s bylinkami alespoň trochu vážně, bez sušeného lipového květu se neobejdeme. A protože Česko zachvátila v polovině druhé dekády 21. Květ černého bezu je bohatý na bioflavonoidy, většinou flavony a flavonoly, které jsou nejčastěji známé pro své antioxidační, protirakovinné, protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti.


Bezové květy obsahují chlorogenové kyseliny, jako je kyselina skořicová, které mohou pomoci proti alergiím, regulovat hladinu glukózy v krvi a mají laxativní účinek na tělo. Lipový květ usušte ve stínu nebo v teplé místnosti – sušárně, kde teplota nesmí přesáhnout 35°C. Použít můžete i sušičku.


Správně usušený květ si zachovává svoji barvu a příjemnou vůni a nebojte, sušením se chuť lípy neztrácí, je stále medově nasládlá. Regeneruje jaterní buňky a napomáhá tak detoxikaci organismu. Sirup a čaj z květů bezu se užívá při nachlazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky