pondělí 9. ledna 2017

Zahradní hrábě

Schnell und sicher online buchen. Tyto praktické zahradní hrábě jsou nepostradatelným náčiním při úklidu popadaného listí a shrabování trávy. Pracovní část má z kvalitní nerez oceli s antikorozní povrchovou úpravou a najdete v ní nejen hrábě, ale také kultivátor a motyku.


GARDENA nabízí široký sortiment zahradního nářadí pro sázení rostlin, odstraňování plevele nebo přesazování rostlin v květinových truhlících a v. Vhodná pro zahradní použití při okopávání, pletí a čechrání půdy.

Vidlička usnadňuje vytahování a odstraňování kořínků plevele. Plastové hrábě – jsou lehké a pružné. Hrábě na zahradu plastové, kovové. Hodí se zejména k hrabání listí.


Kovové hrábě – jsou těžší než plastové hrábě, jsou však odolnější. Dřevěné hrábě – hodí se pro hrabání sena a trávy. Aspoň jednou za rok je nutné impregnovat dřevo speciálními nátěry.


Určené k hrabání listí, trávy.

Zahradní koš Carryall - Zahradní koš např. Vhodný pro použití zejména v kombinaci se zahradním kolečkem – pojme až 4x větší objem. Kvalitní švédské hrábě pro údržbu trávníků, vyhrabávání listí, zbytků trávy, mechů apod.


Spreje, pasty, kapaliny. Univerzální hrábě s zuby určenými k hrabání země, trávy, nebo větviček. Navrženy tak, aby se s nimi dobře pracovalo a nezachytávaly se mezi zuby větvičky, tráva a kameny.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Kvalitní zahradní hrábě nesmí na žádné pořádné zahradě chybět. Ať už shnáníte hrábě univerzální, na listí nebo třeba hrábě provzdušňovací, u nás si jistě vyberete. Výběr vám usnadní praktické filtrování, například podle záběru.


Práci s půdou nebo kompostem a trávou usnadní lopaty, rýče, vidle a hrabla, na dřevo si pořiďte kvalitní pilu a sekeru. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

Můžete si vybrat hrábě široké, úzké, střední nebo ploché. Všechna zde uvedená čísla EAN se vztahují ke stejnému výrobku. K hrábím nabízíme násady na nářadí. Nezapomínáme ani na nejmenší a proto u nás naleznete také dětské hrábě.


Kvalitní hrábě a násady značky Fiskars a další zahradnické potřeby skladem. Podívejte se do našeho e-shopu! Vybírejte si Zahrada podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pokud máte záhonek, nabízíme pro vás klasické hrábě. Nezapomeňte také na velikost obdělávané plochy a vyberte k ní úměrně velké hrábě.


A pokud hledáte hrábě univerzální, které zvládnou všechny zahradní práce, jste na správném místě. Vaší zahrady, například pro shrabaní napadaného listí. Na hrabání a vyrovnávání záhonů, hrotů z kalené oceli, pracovní šířka 2cm. Prostorný koš je z pevného materiálu doplněn o madla pro snadné přenášení.


Pro snadnou údržbu vaší zahrady potřebujete kvalitní nářadí. Vyberte si z velkého množství praktických pomocníků. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Nabízíme vám ověřené hrábě a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky