úterý 2. května 2017

Sauny vybavení

Eshop pro stavbu a vybavení sauny , saunové dveře, saunová kamna a sauna doplňky. Milovníci sauny zde najdou místo na podlouhlé lavici. Prostor je zahříván suchým teplem na 65°C.


Teplo krásně proudí a ohřívá celé naše tělo. Umíme vyrobit jak domácí, tak veřejné sauny.

Vyrábíme sauny nižší cenové kategorie, standardních řa ale i velmi luxusní sauny. Navrhneme Vám řešení sauny podle Vašich přání a potřeb. Saunová kamna na elektřinu mají největší výhodu v pohodlném požívání sauny. Pouhým stiskem tlačítka sepnete Vaše saunová kamna a dosáhnete tak bez dalšího vynaložení energie požadovanou teplotu.


Tepelné čidlo na stropě sauny potom v závislosti na potřebě saunová kamna spíná a tím je sauna přitápěná. Vybavení infrasaun KARBONOVÉ PANELY - Kvalitní karbonové infračervené zářiče se starají o rovnoměrné rozložení tepla a jsou energeticky úsporné. PODLAHOVÉ UHLÍKOVÉ ZÁŘIČE - Přinášejí teplo k lýtkům a částí nohou pod koleny pro ještě lepší rozložení tepla v sauně.


Detailní zpracování, prémiové materiály a kvalitní vybavení jsou hlavní benefity, kterými námi vyrobené sauny disponují.

Nechte se unést příjemnou atmosférou luxusních saun značky SAUNAPROJEKT s. Odpočinek si zaslouží každý z nás, zrelaxujte duševně i fyzicky v kvalitní domácí finské sauně i Vy! Na našem e-shopu najdete sauny, infrasauny, kamna do sauny a saunové doplňky roztříděné do jednotlivých kategorií. Technologie infračervené kabiny je doplňkové vybavení , které je možné umístit téměř do jakékoli sauny od společnosti Klafs. Naše sauny vyrábí profesionálové z Finska – firma Harvia, která má už více než let zkušeností v oboru. Nabízíme rodinné sauny i luxusní sauny pro.


Záleží na individulením zvolení vybavení sauny , zvoleném materiálu a na mnoha okolnostech, které rozhodují o ceně sauny. Těšíme se na Váš kontakt a rádi Vám pomůžeme při výběru té Vaší sauny pro Vás. Individuální výroba na míru zákazníkům. Věřím, že naše spolupráce úspěšným předáním a koupí sauny nebo případných vybavení a doplňků nekončí.


V této sekci naleznete kontaktní odkazy na sauny v jednotlivých městech. Sport Centrum Nové Butovice. Sauna, saunování, vybavení sauny.


Kompletní vybavení finské sauny Veškeré finské sauny dodáváme jako saunové kabiny i vestavěné sauny. Pamatujte si, že jedině výroba sauny na míru dokáže využít daný prostor na 1. Ochlazovací bazénky s venkovní ochlazovnou, laminátová káď nebo sprchy a ochlazovací trysky.

Sauny s možností nastavení teploty. Koupání všemi smysly, koupání v samotném uměleckém díle. Přírodní spojenci celého programu uvolnění jsou teplé prameny, voda, zvuk a světlo. Sudové sauny řady TYNNYRI se v každém detailu přizpůsobují zákazníkovi již ve výrobě, chceteli jiné dispoziční řešení. Bio sauny jsou alternativou pro lidi, kteří špatně snáší vysoké teploty ve finské sauně.


K prohřívání těla dochází pozvolněji a návštěvník zde může setrvat delší dobu. Pro výrobu kabiny používáme pouze materiály vysoké kvality, jako je severský smrk, topol, cedr a hemlock. Vnitřní vybavení sauny doporučujeme provést z africké vrby abachi, jelikož vstřebává jen málo tepla a je tedy pro styk s pokožkou příjemně teplá. Mít doma saunu je především velmi pohodlné.


Pro řadu lidí je představa návštěvy veřejné sauny spojená s jistým nepohodlím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky