pondělí 25. června 2018

Býčí srdce rajče

Rajče „Býčí srdce“je velice oblíbená pozdní tyčková (indeterminantní) odrůda, vyznačující se tvarově zajímavými velkými plody, vynikající sladkou chutí, kompaktní dužinou a malým obsahem semen. Vhodná jsou pro přímý konzum, různá kuchyňská zpracování i na šťávy. Tyčkové rajče Býčí srdce. Pozdní odrůda s plody až 3g těžkými. Rajče je náročné na přijatelné živiny a pravidelnou zálivku v dlouhých intervalech.


Plody jsou velké, masité, srdcovitého tvaru o hmotnosti až 180g. Plody rajčete Herodes mají srdčitý tvar a jsou velké až o hmotnosti gramů. Jedná se o masité plody, v plné zralosti jsou růžové.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Rajče Herodes je tyčková odrůda rajčete, vhodná k pěstování ve sklenících či na zeleninových záhonech. Buďte součástí největší české sociální sítě zaměřené na sdílení fotografií.


Nahrajte fotky, vytvářejte fotoknihy a sdílejte vše s ostatními. Rajče Býčí srdce Herodes je polopozdní tyčková odrůda rajčete. Rostlina je vhodná pro pěstování ve sklenících nebo na poli.


Plody mají srdcovitý tvar, jsou velké s hmotností až g. Jejich dužina je velmi masitá a zralé mají sytě růžovou barvu. Proměňte svá alba ve fotoknihu! Ideální jako dárek nebo jen tak na památku. Levně, rychle, jednoduše.


Poloraná, indeterminantní odrůda, určená pro studené rychlení i polní pěstování. Rajče roste nejlépe, pokud je chráněné shora folií (pařeniště), sklem nebo je umístěno pod přesahem střechy u domu, je tak nejlépe chráněné před deštěm. Vyžadují velmi pevnou oporu pro růst. Prodáváme široký sortiment semen zeleniny, trvalek i letniček. Také dodáváme semena bylinek a léčivých rostlin.


Máme pro vás ty nejpříznivější ceny. Poloraná odrůda, určená pro studené rychlení i polní pěstování. Rajčata býčí srdce - Coeur de Boeuf. Obrovské masité rajče ve tvaru srdce. Tvarově nejzajmavější rajče k dostání.


Vyznačuje se pevnou slupkou, velice sladkou chutí a minimem semínek. Rajče býčí srdce Rajče cherry Charmant Rajče cherry Rubinka Rajče datlové Maur Rajče Ideal Rajče keříčkové Hana Rajče keřové Šejk - vynikající na kečupy. Vytváří mohutné rostliny, vysoké 1- 1cm.


Plody připomínají svým tvarem srdce , jsou velké o. Tématické fráze: rajče býčí srdce rajčata býčí srdce byči žlazy recepty býčí žlázy na smetaně rajske buvoli srdce rajče buvolí srdce rajčata byci srdce recepty mlete srdce srdcové rajče rajcata buvoli srdce plněná buvolí rajičata rajče býčí srdce recept rajčata býčí srdce recept býčí srdce rajče rajcata by i srdce buvolí rajče bíčí srdce recepty na. Popis semen, Býčí srdce tyčkové středně rané až pozdní Kategorie. Nabízíme k prodeji semena rajčat Býčí srdce: Rajče „ Býčí srdce “je velice oblíbená pozdní tyčková (indeterminantní) odrůda, vyznačující se.


Všechny informace o produktu Osivo a semínko Rajče OXHEART BÝČÍ SRDCE , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Rajče OXHEART BÝČÍ SRDCE. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Rajče tyčkové býčí srdce… BÝČÍ SRDCE- světový sortiment. Pro vynikající chuť, kompaktnost dužniny a malý obsah semen, jsou oblíbeny pro přímý konzum, různá kuchyňská zpracování i na šťávy.


Rajče jedlé, latinsky Solanum lycopersium, někdy také rajská jablko, je jednoletou rostlinou s červenými bobulovitými plody. Uvnitř pevného plodu je sladká, lehce kyselá dužina s drobnými semínky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky