pátek 15. června 2018

Lněná semínka cena

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Cenna‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. LifeLike - natural food. My dbáme na to, co jíte!


Vážení zákazníci, omlouváme se vám, ale vzhledem ke stěhování skladu do větších prostor může dojít k pozdější expedici vaší objednávky. Lněná semínka jsou skvělý rostlinný zdroj alfa-linoleové kyseliny (ALA).

Alnatura Drcené lněné semínko je ideální surovinou do chleba, pečiva, cereálií a tvarohu. Hodí se také k posypání salátů nebo do nákypů. Léčivé účinky lněného semínka Vzhledem k vysokému obsahu vlákniny jsou lněná semínka hojně využívána při zažívacích potížích. Jejich pozitivní účinky lze pozorovat při zácpě, ale také při závažnějších onemocněních. Je zdrojem nenasycených mastných kyselin, vlákniny, vitamínů, minerálů a ligninů.


Semínka je třeba namlít, samotné žvýkání je totiž naruší jen částečně a nedovolí tak vašemu tělu vstřebat veškeré živiny. I přesto, že mleté semínko se dá sehnat v obchodě, je mnohem levnější namlít si ho doma. Předem mleté lněné semínko se také mnohem dříve kazí. Jak vidíte, možností jsou spousty. Ať už jste se rozhodli pro kteroukoliv variantu, nyní je důležité, jak ho dostat správně sníst.


Jinak z nich nedostaneme potřebné výživné látky. Náhradní možností je lněná semínka před konzumací namlít mlýnkem, či je rozdrtit v hmoždíři. Barva semínek může být v různých odstínech hnědé, hnědošedé až béžově žluté, zlaté – chcete-li.


Lněná odtučněná mouka - ze zlatého lněného semínka Vhodná přísada do chleba, těsta nebo jakéhokoliv pečiva. Je bohatá na vlákninu, neobsahuje cukry a sacharidy (pouze minimální množství). Vhodnou alternativou je například přidání semínek do jogurtu, ideálně je nadrtit.

Lze je dávat také do různých tvarohových pomazánek, do kaše či tvarohu. Akční slevu na Lněná mletá semínka Semix nyní najdete v akčních letácích Lidl. Tento výrobek najdete v kategorii Zdravá výživa a podkategorii Sušené ovoce, semínka, ořechy. Nabízíme výjimečnou kvalitu, čerstvost, výhodné ceny a velký výběr toho nejlepšího na českém trhu. V našem sortimentu najdete slunečnice, konopná, chia, lněná semínka, dále mák a sezam.


Vše nakupujeme vždy nejblíže u prověřeného výrobce či pěstitele, díky tomu dohlížíme na skvělou kvalitu a výhodné ceny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Cena produktu bez dopravy. Složení: Mletá odtučněná zlatá lněná semínka Lněná mouka je vhodná pro studené i tepelné zpracování. Mouku můžeme použít jak pro slané, tak sladké pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky