čtvrtek 28. června 2018

Sauna infinit brno

Zapomeňte na starosti všedního dne a nechte se hýčkat v privátních saunách, ve vířivých koupelích, na masáži či v plaveckém bazéně. Infinit na Lesné uzavřeno. Hello, thank you for your review. The sauna eliminates stress, tiredness and tension. It improves your blood circulation.


On top of that, it serves as cosmetic skin care.

When going to the water spa and the sauna zone, we recommend taking slippers. You can also purchase them at the reception. As for the transport, we have a shuttle bus going twice per hour from Přístaviště stop, where you can get by the city trams.


Saunování má výrazné detoxikační vlastnosti, uvolňuje, posiluje imunitu. Navíc slouží jako kosmetická péče o kůži. Do vodního SPA i do saunového světa vám doporučujem.


Vážení klienti, Ode dne 19. Vaší domácí nebo komerční sauny.

Většina našeho sortimentu je tvořena výrobky kvalitní. Nachází se v klidném a příjemném prostředí čtvrti Černá Pole u parku Lužánky (pod vilou Tugendhat). Kapacita sauny je cca osob. Po sauně doporučujeme příjemné posezení v odpočívárně, kde je možné zakoupit občerstvení. Sauna-Sets zu Schnappchenpreisen!


Solná sauna (teplota - 80°C). Saunový dóm (teplota 85–95°C, 10– vlhkost). Velký Vulkán (teplota 1-115°C, 0- vlhkost). Medová sauna s parním nárazem (teplota 80–90°C).


Kdy si u nás můžete odpočinout poprvé? Nechte nám na sebe kontakt a my vás budeme informovat. Zdarma vstup do vodního SPA na minut. Maraton hudby Brno jednoaktová opera Poslední pólo.


Libreto Josefa Škvarky s hudbou Marka Ivanoviċe se prolne s pohyby akvabel, operní zpěváci zpívají v plavkách. Reviews The array of saunas , the ambience, and the. V této sauně se také konají ceremoniály a Saunové show s kvalifikovanými saunovými mistry v tomto oboru.


V letní sezóně je provoz Saunového dómu omezen.

Celý wellness areál je zasazen do krásné. Na kartu MultiSport můžete navštívit: Wellness (bazén a saunový svět min, vč. zapůjčení prádla) – MultiSport Benefit hradí z ceny, Bazén (min ), Zimní sezóna od 1. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu, osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Pokud chcete ještě víc, potěší vás solná sauna , parní ráz nebo luxusní parní lázeň. Přijďte se přesvědčit sami, ze Saunie odejdete skutečně odpočatí! Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Masáže, neinvazivní liposukce, omlazování obličeje, trvalá epilace, kadeřnictví a pedikúra. Nabízíme dárkové poukazy na veškeré naše služby.


Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně, uvolňující pobyt ve vířivce, nebo spojte obojí v nějakém pěkném privátním wellness. Oblíbené jsou také saunové rituály, parní kabiny nebo pivní lázně. Potisk papírových a igelitových tašek sítotiskem.


Jsme malá rodinná sauna v centru Brna, kde si užijete saunování v malých skupinách v maximálním soukromí a schladíte se ve venkovním bazénku. Maximální kapacita je osob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky