pondělí 18. června 2018

Parmice nachová

Mullus barbatus ponticus. Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Parmice nachová patří do čeledi parmicovitých, do které spadá celkem různých druhů.


Parmice jsou ryby, které se živí při dně a pohybují se v malých hejnech v teplých a tropických mořích, u břehu, kde loví malé korýše a měkkýše. Byly značně populární už ve starověkém.

Dává přednost jemnému, písečnému dnu v hloubce mezi. Farfalle s parmicí nachovou. Mezi nejběžnější populace žijící při dně, které jsou nadměrně loveny, patří štikozubec obecný, parmice nachová a krevety hlubokomořské. Nejprve si připravte bramborový salát.


Brambory vařte na mírném plameni asi až minut, až budou měkké. Slijte je, oloupejte a nechte stranou. Prechádzať milióny slov a slovných spojení vo všetkých jazykoch.


Glosbe, on-line slovník, zadarmo.

Parmice potřebují asi pětiminutovou tepelnou úpravu z každé strany, dokud jejich maso nezíská bledě růžovou barvu a neztratí původní průhlednost, při delším pobytu na grilu se však vysuší a rozpadne. V létě se parmice obecně drží u pobřeží, zatímco od podzimu do jara může být spatřena v hlubších vodách. Sledujte náš kalendář, další akce připravujeme a budeme vás o nich včas informovat.


Text je dostupný pod CC BY-SA 3. V subtropických pobřežních vodách, jako například v oblasti Azorských ostrovů, se mohou parmice vyskytovat v hloubce až metrů. Vítejte na mém blogu o mojí dobrodružné cestě nejen francouzskou kuchyní. Doufám, že máte v kuchyni vše, co je potřeba.


Maso je jemné, vhodné k dušení. Tento způsob tepelné úpravy nepřekryje lahodné aroma masa. Je to parmice nachová , francouzky rouget barbet, anglicky red mullet. Na mem obrazku uz je ocistena, proto je takova osuntela a malo cervena :- ). Nevarila jsem sice, ale recept se mi libi.


Príklad vety s parmice , preklad pamäť. E-shop společnosti Bidfood Czech Republic s. V malém počtu středomořských lovišť jsou populace v. Distribuce zmrazených, chlazených a suchých potravin i nepotravinového sortimentu. Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena, zkuste použít naše vyhledávání.

Je možné, že byla stránka přemístěna nebo odstraněna, protože. Napsal uživatel recept-recepty. Ingredience na porci: filet parmice nachové bez kůže (1g) lžičky olivového oleje lžička citrónové.


Contextual translation of parmice from Czech into Slovak. Examples translated by humans: parmica karmínová, parmica pruhovaná. Odloveno v moři, oblast odlovu FAO – Středozemní moře, podoblast 37. Parmici nachovou jsem objevila v mrazáku jednoho velkého supermarketu.


Ve velkém mělkém pekáči smícháme olej, citronovou šťávu, česnek, sůl a trochu pepře. Přidáme parmice a ze všech stran je obalíme v marinádě. Bývají balené po třech kusech - záleží na velikosti.


Necháme je téměř rozmrazit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky