úterý 26. června 2018

Zahradní sloupek

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Můžete tak bezpečně zapojit zahradní techniku a další zařízení. Zásuvky jsou opatřeny krytkami, které je ochrání před stříkající vodou.


V nabídce najdete modely s různým počtem zásuvek i stupněm ochrany. Montáž sloupku je snadná pomocí základny nebo hrotu, který se zapíchne do země. Vyberte si přesně dle svých potřeb.


Pro zpevněné povrchy (dlažby, dřevěné terasy, beton) lze k ukotvení použít kotvící patku - obj. Kachlový vodovodní sloupek se skládá z na sebe položených a slepených glazurovaných kachlí.

NEW YORK zahradní umyvadlo sloupek - chrom efekt (v.x š.x h.31cm), váha 5kg - materiál slitina hliníku s kvalitní povrchovou úpravou, je lehký. Plastový zahradní sloupek v černé barvě se zakrytovanými zásuvkami. Sloupek je vybaven hrotem k zapíchnutí do země (do záhonu). Ke sloupku je přívodní kabel s gumovou.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na sloupek můžete napojit běžnou zahradní hadici, mlžítko pro děti, kapkovou závlahu skleníku a další. Elektrosloupky Zapojení doporučujeme, vzhledem k jejich umístění a druhu používaných spotřebičů, přes proudový chránič a jistič (se zapojením si hravě poradí každý elektrikář).


Jednoduchá a praktická instalace, velmi pěkný design, světlo udělalo více parády než jsme původně vůbec čekali. Pro upevnění na pevný podklad. Systém má ochranu proti stříkající vodě. Jednoduché řešení rozvodu elektřiny pro Vaše zahradní jezírko.


Venkovní rozvodový sloupek. Detailní popis produktu. Tento volně stojící sloupek na vodu s kohoutkem je skvělým doplňkem do vaší zahrady. Ať už ho použijete k zalévání květin.


Kovový rozvodový zahradní sloupek tmavě zelené barvy s krytkami zásuvek je vhodný například pro připojení zahradní techniky.

Disponuje zásuvkami a je určen pro pevné povrchy. Nekompletní - zahradní sloupek TRIA - bronzově hnědý. Nerezový zahradní sloupek , kohouty, závěs.


Sloupek na vodu SQUARE Stylový zahradní sloupek na vodu ve zdařilé imitaci dřeva nebo granitového kamene. Svým vzhledem imituje žulu nebo mramor. Na zimu nutno vypouštět! Praktický zahradní sloupek černé barvy s krytkami zásuvek je vhodný například pro připojení. Výška nadzemní části je cca 1cm.


Připojení sloupku na přívod vody přes mosazný ½. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky