úterý 19. června 2018

Střecha na houpačku

Tato střecha je určena pro zahradní houpačku vedenou pod kódem U800. Střecha má nepromokavý materiál,. Originál střecha na houpačku Wörthersee Doppler.


V naší nabídce si můžete vybrat další náhradní příslušenství k zahradní houpačce. Stříška není nepromokavá. Náhradní střecha na houpačku DOPPLER Wörthersee.

Na houpačky jiného výrobce nemusí pasovat. Typ houpačky vyberte prosím ve výběru výše. Vyrábíme také různé polstry, sedáky i střechy na míru za přijatelné ceny sériové výroby. Kvalitní střecha na houpačku VeGAS za skvělou cenu!


Objednávejte na Svarecky-obchod. Rozměry stříšky: 1x 1cm. Potah stříšky je odnímatelný a pratelný (ruční praní).


Díky tomu je tato vrstva prakticky nenasáklivá a tudíž hydroizoační.

Termín dodání u střech na objednání je cca. I tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Látková střecha pro zahradní houpačku TAHOKOV. Zvolte si látku, která Vám bude nejvíce vyhovovat.


Vyrobeno v ČR – Unikov Bzenec. Jedná se o kvalitní český výrobek. Nepromokavá střecha pro zahradní houpačku Unikov Tahokov U800.


Béžová stříška má béžový lem, nikoliv modrý, jako je na obrázku. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Jde o vrstvu, která má více jak uzavřených buněk. Rádi zodpovíme veškeré vaše dotazy.


Vrátit se zpět do obchodu Přihlásit se do mého účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Sháníte náhradní díly k zahradní houpačce.


Příslušenství k houpačkám naleznete na našem e-shopu. Vyberte si to správné příslušenství k Vaší.

Výroba je možná na základě dodané předlohy (původní střechy bez špíny a plísně), nebo přesného nákresu s kótami. Chcete darovat zboží střecha na houpačku nepromokavá U32 ale nestihli jste jej objednat včas, nebo má delší dostupnost? Tato náhradní střecha na houpačku , vyrobená ze 1 polyesteru potaženého vrstvou nepromokavého PVC, je díky své jasné barvě velmi stylová a určitě se.


Nezáleží na tom, zda máte velkou zahradu nebo jen terasu a balkon. Připravili jsme pro vás seznam věcí, které rozhodně nesmí na vaší zahradě chybět. Textilní sedák na zahradní houpačku z PE materiálu. Polstr se skládá ze sedáku a polštářku. Provedení v antracitovém odstínu.


S tímto doplňkem budete mít nejenom pohodlné posezení v případě. Zahradní houpačky - v naší nabídce naleznete zahradní houpačky dřevěné, které jsou vyrobeny ze severské borovice. Těm z vás, které neočarovalo kouzlo.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky