čtvrtek 28. června 2018

Přírodní odpuzovač hmyzu

Eine Vielzahl günstiger Kostüme - Wir-Wissen-Wo. Das perfekte Zubehör zur Party. Piratenkostüme schon ab 1€! Becher, Fahnen, Teller uvm! Der perfekte Hut zum Kostüm.


Jako přírodní odpuzovač lze použít i citrusy – pomeranče, citrony.

Buď je nechte ležet na stole jen tak rozpůlené nebo namočte jejich slupky do vody a tuto voňavou vodu rozmisťte kolem. Nevoní jim ale ani muškáty. Přírodní repelentní přípravky a produkty pro odpuzování hmyzu značky Incognito.


Výrobky nejsou testovány na zvířatech, ale na lidech v nejtěžších podmínkách Afriky, Amazonie a trpických pralesů v Asii. Biologicky odbouratelný odpuzovač hmyzu na přírodní bázi s vůní levandule pro vnitřní i venkovní použití. Insekticid proti hmyzu - spirála. Doba použití až hodin.


Spirály jsou spojené vždy po kusech (celkem 5xkusy), proto je třeba je oddělit. Bylinky opravdu skvěle fungují jako odpuzovač hmyzu.

Před domem je vhodné vysadit bylinky – bazalku, mátu, levanduli apod. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Raid proti lezoucímu hmyzu je efektivní přípravek s okamžitým nástupem účinku. Oblíbený a funkční odpuzovač hmyzu na přírodní bázi od německého výrobce Hagopur AG. Odpuzovače hmyzu Wespen-Frey odpuzují létající. Máme pro vás tip na něco voňavějšího.


Komáry a další hmyz totiž odpuzuje také aroma pomeranče či citronu. Stačí tedy, když si po kůži přejedete čerstvými slupkami těchto citrusů. Při odpuzování hmyzu můžete spoléhat i na vůně běžně dostupných.


Tento pin objevil(a) Tchibo Česká republika. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Bazalka – vonné silice bazalky jsou pro většinu hmyzu důvodem k opuštění prostoru, především její „vůně“ zahání komáry a mouchy. Aplikace na psy, kočky, drůbež a na jiná drobná zvířata.


Přírodní odpuzovač hmyzu z éterických olejů, vhodný pro mláďata i dospělé jedince. Univerzální lihový odpuzovač hmyzu na přírodní bázi s vysokým obsahem rostlinných silic známých svými odpuzujícími účinky na létající i lezoucí hmyz. Lihová báze umožňuje aplikaci na pokožku i oděv, bez rizika vzniku skvrn na oblečení.


Vyrobte si domácí přírodní odpuzovač hmyzu. Kategorie: RADY A NÁPADY.

Během teplých večerů trávíme rádi čas na zahradě, balkonu či terase. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.


Informace o výrobku Popis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky