pátek 22. června 2018

Domácí houpačka pro děti

Zavěsit ji můžete nejen na zahradu. Je možné jí umístit mezi dveřní zárubně, připevnit do stropu nebo použít dřevě. Její ocelová konstrukce je pevná a stabilní.


Jaká je nejoblíbenější zábava dětí? Tato krásná domácí závěsná houpačka s měkoučkou stélkou je pro vaše dítě to pravé.

Velká houpačka ve tvaru krokodýla s úchyty, potěší každé dítě. Je ideální zábavou na zahradu, ale i do bytu. Vlastnosti houpačky:vyrobena z kvalitního materiálunemá žádné ostré hrany a je abs.


Výhodou je, že houpačka je malá a zabezpečená pásy mezi nožkami, takže je vhodná i pro úplně malé děti. Trochu větším dětem (roky a více) se velmi špatně nastupuje do houpačky, nelze dostatečně zvednout tyčky, aby se vytvořil prostor pro nohy. Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti , ale i pro dospělé.


Rozměrná sedací plocha nabízí dostatek prostoru pro houpání i lenošení. Kromě toho je přední strana houpačky zajištěna proti vypadnutí.

Buď je přední strana pevně spojena se zbývající částí houpačky, nebo se dá zdvihnout a posléze zase dát dolů. Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí. Jejich nosnost se pohybuje zpravidla kolem kg. Houpačka má také speciální otvory na nohy.


Ribstol je bez pochyby jedním z nejvhodnějších sportovních nářadí pro domácí prostředí. Jednoduché, kompaktní a víceúčelové zařízení nemá prakticky žádné věkové omezení. Cvičení s ribstolem posiluje svaly, zlepšuje imunitu a zároveň podporuje intelektuální vývoj dítěte.


Zahradní houpačka pro děti Ecotoys Charlie. Nezapomeňte, že menší děti byste při houpání měli mít pod dozorem. Dětská houpačka Wind šedá. Značka Trigano sídlící ve Francii se specializuje na projektování, výrobu a prodej venkovních hřišť, výrobků pro děti a výrobků pro domácí použití.


Vyrobeno z kvalitní práškové oceli. Vrchní tyč a nohy houpačky jsou spojeny prostřednictvím pevných kovových dílů, které. Skluzavka červená (s přípojkou na vodu)Skluzavka s možností přípojky na vodu, skluzavky jsou vhodné pro multifunkční dětskou věž Lucie, Palác zábav 2. Materiál a kvalita provedení. Oblouky jsou vyhotoveny ze smrkového dřeva, příčky z březového.


Boční síť není součástí dodávky.

Kvalitní a bezpečná houpačka pro nejmenší děti. Na houpačce se mohou houpat děti již od měsíců do dvou let. Rychlý dotaz - od Pondělí do Pátku 8-17hod. Díky dřevěné ochrané ohrádce bude vaše dítě v houpačce zabezpečeno, přesto při používání neustále dbejte zvýšené pozornosti. Krásné letní chvíle rádi trávíme na zahradě s celou rodinou.


Dětem by na zahradě neměla chybět houpačka – ty se přece tak rády houpou. Nejsnazší cestou k pořízení domácí plovárny je nadzemní bazén. Můžete si vybrat z několika typů konstrukcí, nebo zvolit některý z dosud ne příliš. Tato houpací lavička bude perfektní pro děti , aby mohly relaxovat a užívat si čas strávený na zahradě nebo na dvoře. Tato zahradní houpačka s vysoce odolným rámem je velmi.


Nosnost houpačky je 2kg, takže se nemusíte obávat protržení potahu či jiného poškození. Součástí houpačky je i vodovzdorná stříška.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky