úterý 19. června 2018

Bazénová hadice 32mm

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪3. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Kvalitní bazénové hadice z pružného, vysoce odolného plastu, o průměru mm nebo mm, k propojení bazénu s ostatní bazénovou technologií. Solární hadice 32mm černá.


Maximální délka hadice bez spoje je dílů (5metrů). Cena hadice je za jeden díl m.

Hadice je odolná proti UV záření. Propojovací bazénová hadice o průměru 32mm a délce 55cm. Tlaková hadice s výztuží o průměru 32mm. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Kostenloser Versand verfügbar.


Plovoucí hadice pro propojení bazénového příslušenství, s koncovkou po m. Průměr hadice je mm, maximální délka jednoho kusu je 5m. Pro účely objednávky se rozumí ks jako m. Požadovanou délku hadice uveďte prosím do poznámky. Bazénové hadice 32mm U větších bazénů doporučujeme pro připojení vysavače využít hadici o průměru 38mm. Prodáváme také hadici o průměru mm , ujistěte se proto prosím, zda objednáváte správný průměr.


Použitím bazénovej hadice je. Bazénová solární hadice s vnitřním průměrem mm. Při její výrobě byl použit vysoce kvalitní polyethylen, který zaručuje vysokou pružnost, vysoký stupěň odolnosti.


Díky černé barvě slouží hadice také jako ohřev vody a je ideální pro propojování například solárních ohřevů.

Skladem, ihned k poslání nebo k vyzvednutí. Možnost objednání v celku jako násobky jednoho dílu hadice. Kvalitní bazénová hadice s výbornými vlastnostmi s vnitřním průměrem mm slouží k propojení bazénové technologie. Prodej pouze po kusech v násobku 5-ti. Táto hadica slúži aj ako solárne hadice.


Uvedená cena je za jeden díl. Kdekoľvek umiestnená na slnečnom stanovišti ohrieva vodu buď pre záhradné sprchu, alebo pre ohrev. Priemer hadice (vnútorný) je 32mm. Jde použít jako náhrada staré nefunkční hadice.


Táto kvalitná, UV odolná hadica nájde použitie pri napojení - pripojení všetkých zariadení s priemerom ústia mm. Pri použití väčšej dĺžky hadice sa dá využiť ako solárny ohrev!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky