pondělí 25. června 2018

Divoká šárka koupaliště

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. Máme zde dva bazény pro plavce, dětské brouzdaliště s max hloubkou 5m, menší tobogán, houpačky, skluzavky, trampolínu a dětský hrad.


Koupaliště Divoká Šárka 3. Jedná se o koupaliště, které je v přírodě a je napájeno potokem, tudíž přírodní pramenitou vodou.

Ke koupališti v přírodní rezervaci se dostanete. Můžete si zahrát stolní tenis, nohejbal a volejbal na uzavřeném hřišti. Dva bazény, brouzdaliště, travnatá pláž, pískoviště, dětské hřiště, sportovní hřiště. Milovníci nudismu zde pro sebe naleznou velmi oblíbenou pláž. Vás dovede až ke koupališti.


Přístup je z Evropské ulice od Mc´Donalda, dále po červené turistické značce. Vedle dvou bazénů a dětského brouzdaliště jsou v areálu i další místa pro sportovní vyžití.

Foursquare verwendet Cookies, um dir ein optimales Erlebnis zu bieten, um Werbung, die du möglicherweise siehst, zu personalisieren und um Werbetreibenden zu helfen. Ráda sem chodím, je tu moc hezká příroda kde si člověk užije svou chvilku relaxu. Autem se až ke koupališti nelze dostat, je třeba jít asi minut pěšky. Najdete zde dva bazény pro plavce, dětské brouzdaliště, menší tobogán, houpačky, skluzavky, trampolínu. Návštěvníci nejsou líní si na koupaliště zajít kus cesty šáreckým údolím ani v teplotách atakujících čtyřicítku.


Naleznete zde dva bazény pro plavce, dětské brouzdaliště s max hloubkou 5m, menší tobogán, houpačky, skluzavky, trampolínu a dětský hrad. Dále si zde můžete zahrát stolní tenis nebo také nohejbal, volejbal na uzavřeném hřišti. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond. Divoká Šárka se stala v posledních letech populárním cílem horolezců i všech nadšenců do koupání, jelikož v údolí vedle staré restaurace najdete i útulné přírodní koupaliště Džbán. Voda tady sice nebývá příliš teplá, ale je čistá a osvěžující.


Voda vhodná ke koupání : Betonová nádrž Divoká Šárka : 17. Stáhněte si mobilní aplikaci a vyhrajte dvě celodenní vstupenky. Na koupaliště se dostanete z Evropské třídy od restaurace McDonald´s: hned u vstupu do lesoparku je červená značka, která vás bezpečně dovede až na místo.


V areálu se nachází stánky s občerstvením,. Freibad Divoká Šárka: das Wasser ist kalt, sehr kalt Spaziergang zum Freibad Prag - Zahlreiche Möglichkeiten gibt es in Prag, dem Trubel der Innenstadt zu entkommen, beispielsweise kann man sich in einen der vielen Parks oder an das Moldauufer flüchten. Přírodní rezervace Divoká Šárka Zahrnuje soutěsku Džbán, Čertův Mlýn a stepi rozprostírající se nad nimi.

Skály jsou tvořeny buližníky a břidlicemi. Vyhlášená nudistická pláž. Přehradní nádrž Džbán byla v minulých letech zbavena bahna na dně, a má proto čistou vodu po celé léto. K dispozici jsou zde bazény (studená, pramenitá voda), tobogán a dětské brouzdaliště se skluzavkou, hřiště (nohejbal, volejbal, tenis, stolní tenis, kuželky).


Naše koupaliště se nachází v Šáreckém údolí zvaném Divoká Šárka. Dostanete se k nám z Evropské ulice od Mc Donalda dále po červené turistické značce - zhruba minut chůze. Dále je zde možnost zahrát si volejbal, nohejbal nebo stolní tenis. This is a file from the media Commons. Information from its description page there is shown below.


Commons is a freely licensed media file repository. Zobrazeny jsou pouze výsledky z aktuální stránky vyhledávání. Areál nedisponuje parkovištěm, což je daň za unikátní situování koupaliště uprostřed přírody.


Náš spolek usiluje o ochranu krajinného rázu a génia loci přírodního parku Šárka -Lysolaje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky