úterý 26. června 2018

Rozmetač hnojiva

Je vybaven mechanickou regulací inteznity posypu. Parametrehmotnosť (kg) 4regulácia posypu. Ruční rozmetač hnojiva Hecht 33: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zápražný rozmetač hnojiva , osiva alebo soli.

Zápřažný rozmetač hnojiva , osiva nebo soli. Ručný posypový rozmetač pre aplikáciu osiva, hnojív alebo soli. Objem zásobníka je cca l. Hmotnosť prázdneho sypača je kg. Kvalitní rozmetadla a aplikační vozíky pro přesnou aplikaci trávníkového hnojiva a dalších materiálů. Využijte rozmetadlo pro rozhoz hnojiva pro váš.


Všechna práva vyhrazena.

Predam granulovaný hydinový trus povolený aj do EKO (certifikovane) s obsahom živín 4-4-(NPK ) vhodné zapraviť do pôdy pred sejbou na jeseň aj na jar. Praktický sypač určený k celoročnému použitiu od hnojív po posypovú soľ. Ručný mechanizmus na otočnú kľučku zabezpečuje rýchly rozptyl.


Je určený hlavne na aplikáciu hnojív a osiva. V zimnom období dobre poslúži aj na. Ruční posypový rozmetač s regulací posypu. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Oblast použití a rychlost aplikace jsou nastavitelné, což usnadňuje správu úlohy. Co se týče rozmetání hnojiva plní rozmetač svu funkci skvěle, zatím je na něj spolehnutí. Na malou zahradu o 3mplně vyhovuje. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.

GARDENA sypací vozík L je optimálně vhodný pro rozptyl hnojiv nebo posypových. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. HECHT 2- posypový vozík, ruční rozmetač hnojiva , osiva nebo soli HECHT 2je posypový vozík vhodný pro aplikaci osiva, hnojiva i soli. Jednou rukou jej držíte v ruce a druhou jednoduše otáčíte kličkou a rozmetáte.


Prodám ruční rozmetač hnojiva ,osiva nebo soli. Rozmetač hnojiva a osiva za akční ceny #128176;. Hecht 2je praktický posypový vozík, ktorý nájde využitie v každej záhrade. Manuální rozmetač je určen k rovnoměrné aplikaci hnojiv či osiv.


Posypové vozíky, ruční a pojízdná rozmetadla HECHT jsou praktičtí a přitom finančně nenároční zahradní pomocníci. Svým použitím účinností se do jisté. HECHT 2je rozmetač s vynikajícím poměrem ceny a výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky