čtvrtek 21. června 2018

Zahradní sušák na prádlo otočný

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Venkovní zahradní sušák vhodný na jarní a letní sušení prádla na zahradě domu nebo chatky.

Jednoduchý systém uchycení zahradního sušáku do země umožňuje kdykoli změnu místa nebo uložení před zimním obdobím. Rozpětí sušáku zajišťuje proti složení. Systém otevírání: Push mechanismus – otevírání bez šňůrky – jako.


Odolná hliníková konstrukce a čtyři ramena spojená silnými provazy zaručí dlouhou životnost. Venkovní otočný sušák hliníkový, nerezavějící, odolný vůči vlivům počasí, patent. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Nabízíme vám ramenný zahradní otočný sušák na prádlo s celkovou sušící délkou neuvěřitelných m. Zahradni in Karlsbad reservieren.

Sušák má hliníkovou konstrukci, trvanlivé omyvatelné šňůry a součástí balení je i plastové montážní pouzdro s víčkem k ukotvení do země, např. Ramena si můžete nastavit jak potřebujete, ale jen v max rozpětí jsou šňůry napnuté. Praktický 4ramenný zahradní otočný sušák na prádlo s celkovou sušící délkou neuvěřitelných m. Sušák na prádlo zahradní , délka šňůr 50m, plocha až pro praček prádla, kvalitní konstrukční materiály, vysoce odolné vůči korozi a vlivům počasí, délka úhlopříčky sušáku 2. Tento venkovní sušák má hliníkovou konstrukci a. Leifheit Linomatic Plus 6otočný zahradní sušák na prádlo s praktickým úchytem pro snadné rozložení a možností vyškového nastavení.


Univerzální sušák na prádlo Quartett značky Leifheit. Prodám železný, zahradní, otočný sušák na prádlo. Sušák se skládá ze ramen,délka ramene od středu je 2cm. Na každém rameni je oček na provlečení šňůry.


Očka jsou od sebe vzdálené cm. První obvodová šňůra má m. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Sušák je vyrobený z hliníkové konstrukce a má trvanlivé omyvatelné šňůry.


Celková sušící délka je m. Průměr stojanu je mm.

Hliníková ramena si můžete nastavit jak potřebujete, ale jen v max. Maximální rozpětí ramen je 1cm. Součástí sušáku je i plastové pouzdro do země. Mezi dva základní typy, které se hodí na vaši zahradu, patří skládací sušák a otočný sušák.


Jsou velice snadné na přenášení. Hliníková konstrukce, trvanlivé omyvatelné šňůry, celková sušící délka 50m, průměr stojanu 40mm. Individuálně nastavitelná výška m. Venkovní sušák Linopush 4značky Leifheit má celkovou délku šňůr m a. Prodám Sušák na prádlo Leifheit Linomatic 4Deluxe na dvou ramenech kaz viz.


Při rychlém jednání sleva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky