úterý 26. června 2018

Plastový obrubník zatloukací

Obrubník je takřka nezničitelný (nepoškodí ho ani strunová sekačka) s garantovanou životností let. Cena jednoho plátu je 1Kč a je k dostání v zelené barvě. V příštím článku vám přineseme informace o neviditelném obrubníku. LANIT PLAST zahradní obrubník GARDEN DIAMOND JUNIOR m zelený - Doprava.


Gutta plastový kotvící hřeb pro neviditelný obrubník.

Okraj trávníku - obruba zatloukací hnědá, v12xd15cm, neviditelný obrubník. Plastové obrubníky, různé výšky. Obrubník z recyklátu se zámky na koncích,umožňují dokonalé oddělení trávníku od záhonů.


Obrubník vytvoří téměř neviditelný okraj, jednoduše a čistě oddělí různé plochy. Tento plastový obrubník nabízíme ve výšce 4 a mm. Pro fixaci zatravňovací tvárnice je nutné si dokoupit hřeby plastové.


Standardní délky jsou m. Díky materiálu, ze kterého je vyroben, má lemovací obrubník vynikající odolnost vůči vlhkosti, hnilobě, plísním, houbám, cizopasníkům a běžným chemikáliím.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. A když chcete záhony jinak uspořádat, jednoduše přemístíte i cestičky.


Praktické a jednoduché použití. Hobby skrytý zahradní plastový obrubník Skryté hobby zahradní obrubníky (skryté obrubníky) využijete pro oddělení trávníků od okrasných záhonů, zpevněných cest, ale i pro ohraničení solitérů v zahradě. Vyrobeno z kvalitního plastu v zelené barvě.


Obrubník je označovaný aj ako neviditeľný, pretože po zakomponovaní do záhrady zostane veľmi nenápadný. Horní hrana je opatřena dutým prostorem pro uložení elektroinstalace a pod. Největší výhodou zahradního plastového obrubníku je zejména jeho čtyřcentrimetrový pojezdový boční okraj , záměrně umístěný do travnaté plochy, díky kterému trávu zahradní sekačkou vždy vysečete bez nutnosti použít křovinořez či strunovou sekačkou.


Po ukotvení se dosype plastový obrubník zeminou do požadované výšky. Pro zatočení obrubníku je potřeba plast nastřihnout viz detail na obrázku. Jejich použití je maximálně snadné a cena za toto provedení vychází jako nejlevnější řešení při až 20. Neviditelný plastový obrubník výška mm délka m. Obrubník pro záhony Blok Funkční modulární obrubník imituje dřevo.


Cestičky nevyžadují údržbu, jsou stále čisté a nezaplevelené, protože pochůzná plocha chodníku je z plastové desky. Aquagarden - internetový obchod spoločnosti RW ORAVA ponúka široký sortiment produktov pre záhradné jazierka, kúpacie jazerá, fontány, ale aj pre záhradu. Výška obrubníků je ideální k oddělování různých povrchů.

Zahradní skrytý obrubník. PLASTOVÝ OBRUBNÍK neviditeľný záhradný 9m v. Veľmi ľahko inštalovateľný PVC obrubník , flexibilný, ideálny pre oddelenie trávnika od záhonu, zabraňuje prerastaniu trávy. Viac variant Ďalšie varianty. Používá se k ohraničení záhonů, chodníků, trávníků apod.


Obrubníkový systém je postaven na flexibilním principu západkových spojů s variabilním poloměrem oblouku až stupňů. Při samotné pokládce není nutností vyrovnávat podklad pískem nebo štěrkovou drtí. V podstatě je plně dostačující a doporučené výrobcem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky