čtvrtek 28. června 2018

Rotavátor za traktor

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Schwerer Bodenlockerer HTL. Bei HTL-Rotavatoren sind alle Scheiben mit Messern ausgestattet.


Seitenschienen ermöglichen eine einstellbare Arbeitstiefe von bis zu. Pevná rámová konštrukcia, upínanie na fixný trojbodový záves za traktor. Rotační kultivátor Dabaki HTL. Pro svoji dostatečně robusní konstrukci jsou oblíbené.


Tímto způsobem se kultivovaná půda stává dobrým základem pro setí semen. Je také velmi dobrá při ničení starého trávníku. Bočné lyžiny umožňujú nastaviteľnú pracovnú hĺbku do 12cm. Pohon hlavné hriadele rotavátora je prenášaný cez hlavný uhlovú prevodovku a cez tri ozubené kolesá v bočnej prevodovej skrini. Rotavátor HTL ma všetky disky osadené nožmi.


Prodám rotavátor AKR 12 originál výroba Šálek Prostějov. Bei Wer liefert was Traktoren für Ihren Betrieb! Vysoce účinné a všestranné rotavátory - rozmělní půdu, promíchají a prohnojí. To vše za pomocí jediného zařízení. Stačí si jen vybrat z naší.


Hlavní částí jsou nože umístěné na otočném rotoru, který se pohání přes kloubový hřídel (s pojistnou spojkou) a přes reduktor rotavátoru. Nesený rotační kypřič pro agregaci do zadních traktorových závěsů. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Plne funkčný rotavátor na tretí bod od kuboty tj. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Intenzita rozdrobenia pôdy a hĺbka sa dá nastaviť. Všechny nové nože a mnoho dalších dílů. Pokud si nejste jisti, které příslušenství za traktor je pro vás to pravé, neváhejte si nám napsat o doporučení.


Vhodný jen za silnější traktory. Kultivátor za malotraktor. Traktory a malotraktory za najlepšie ceny, široká ponuka traktorov na predaj a kúpu v online bazári.


Najväčší výber traktorov a malotraktorov na Bazar. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky