středa 27. června 2018

Zasouvací brány

V této sekci naleznete rámy pro posuvné brány samonosné, které obsahují pouze. Pokud bude dále brána využívána bez el. Kvalitní posuvné brány.


Jejich cena, jednoduchá stavební připravenost a minimální udržba z nich dělá jedničku na trhu. Tyto brány se dají sladit jak s kovanými ploty, tak i dřevěnými, plastovými a pod.

Doporučujeme je použít tam, kde chcete parkovat hned za bránou. Brány zasouvací samonosné Hodí se všude tam, kde není dost prostoru pro otevření křídlové brány. Posuvné brány patří mezi moderní možnost provedení vjezdu vozidel do objektu. Samonosná posuvná brána nejezdí po kolejnici a tím nám odpadne nebezpeční zvedání kolejnice při silných zimních mrazech.


Vjezdové brány křídlové jsou tvořeny jedním nebo dvěma křídly, které se obvykle otvírají směrem na pozemek. Zároveň platí, že volný prostor pro zajíždění brány v otevřené poloze činí metrů (délka celé vysunuté brány). Navigace: levné-brány-ploty.

Vjezdové brány , křídlové brány , posuvné nesené brány , vstupní branky Pojmem brány označujeme mechanická zařízení umístěná u plotů sloužící k uzavírání vjezdů na oplocené či jinak ohraničené pozemky, uzavřené dvory, zahrady, atd. POSUVNÉ A KŘÍDLOVÉ HLINÍKOVÉ BRÁNY. Hliníkové posuvné samonosné a křídlové brány jsou moderním doplňkem vašeho domu, vjezdem do firmy nebo průmyslového areálu. Jejich absolutní výhodou je jejich nízká váha a bezůdržbovost. Brány lze libovolně lakovat dle vzorníku ral nebo nechat v přírodní barvě hliníku.


Samonosné posuvné brány jsou elegantním a pohodlným řešením vjezdu na váš pozemek. Lze je také snadno doplnit elektrickým pohonem. Rámy posuvných samonosných bran si jednoduše přizpůsobíte celkovému vzhledu vašeho plotu. Chcete si sestavit posuvnou bránu? Stačí si u nás vybrat kompletní sadu částí a bránu si smontujete jedním tahem bez otravného shánění.


Sestava pro posuvné brány do 350kg. Vše co potřebujete pro zhotovení kvalitní samonosné posuvné brány bez pohonu. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Hlavní činností společnosti je prodej a montáž veškerého sortimentu společnosti Hormann, což jsou především vrata, brány , pohony a nakládací technika. Vzhledem k velké konkurenci na trhu s vraty, bránami a pohony jsme se rozhodli pro distribuci pouze značky Hormann a tím se odlišit od konkurence.

U nás koupíte vše pro vrata a brány : kování, panty, pohony pro vrata a brány , dálkové a GSM ovládání, příslušenství, doplňky a náhradní díly. Posuvné dveře SOLODOOR jsou skvělou alternativou klasických interiérových dveří. Vás následně kontaktovat a individuálně upřesníme potřebný rozsah a cenu. Pro brány jsou podle hmotnosti určeny dvou a čtyřkolečkové vozíky, které jsou buď ocelové nebo nylonové s tichým chodem.


V nabídce máme i profily pro výplň zavěšených vrat. Zasouvací vrata do boku Boční – zasouvací vrata – vyznačující se svou jednoduchostí a velmi lehkým ovládáním. Při vstupu do garáže lze otevřít jen potřebnou šířku.


Společnost Rolling Center vyrábí jako jediná komponenty pro samonosné brány s průjezdem až do m, které mají využití v průmyslových odvětvích u velkých areálů. Z tohoto podlaží, jehož dveře zajišťovala zasouvací závora, bylo možno otvorem v klenbě pozorovat dění v průjezdu a zároveň se zde obsluhoval kladkový mechanismus, umožňující pohyb hřebene. Stálou službu ostrahy brány usnadňoval p. Ostravy, Frýdku Místku, Karviné i Opavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky