pondělí 25. června 2018

Bazén blansko

Rezervace je potvrzena zapsáním do aktuálního rozpisu obsazenosti sportoviště. Odůvodněné písemné storno objednávky přijímáme v termínu do zahájení plánované akce, v jiném případě bude vždy vyúčtován pronájem v rozsahu dle objednávky. Krytý bazén propojen s aquparkem za jednotné vstupné do aquaparku (otevírací doba stejná s aquaparkem). V případě nepříznivého počasí v provozu pouze krytý bazén (vstup přes Městské lázně,vstupné viz.ceník krytý bazén).


Hodiny pro veřejnost v krytých lázních dle aktuálního týdenního rozpisu. Venkovní část areálu disponuje bazénem 50×m, ve kterém najdete čtyři plavecké dráhy, skokanské můstky, 1m dlouhou skluzavku, bublinkovou masážní lavici, vodní trysky ve stěně bazénu, chrliče vody, vodní hřib.

Součástí areálu je nejen nový metrový bazén pro dospělé, ale také malé brouzdaliště, ve kterém se dosyta vyřádí všechny děti. Ve velkém bazénu se nachází nafukovací skluzavka – ledová kra a vodní trampolína. Nespornou výhodou je také venkovní sprcha s pitnou vodou. NOVÉ KURZY PLAVÁNÍ PRO DĚTI ! Kontaktujte plavecké kluby, které u nás plavou.


Plavání je pro děti od roku ! Chcete-li s malými dětmi chodit plavat, přihlaste se do některého ze tří klubů, které u nás plavou. Zastřešením chráníte svůj bazén před znečištěním (listím, prachem apod.), čímž ušetříte nejen čas, ale i náklady na údržbu. K velkým přednostem zastřešení bazénu je i bezpečnostní hledisko, které chrání vaše děti a domácí mazlíčky před pádem do bazénu.

Noční koupání při svíčkách, venkovní bazén a wellness - to vše v sobotu 3. Laguně v ceně vstupného! Zelný trh, Brno-stře uzavřeno, Od 01. V blanenském aquaparku se můžete těšit na bazén se čtyřmi metrů dlouhými plaveckými drahami a třemi skokanskými můstky.


Mezi hlavní atrakce patří. Hodinové vstupné: dospělí Kč, děti 6-let Kč, děti do let Kč. Lokální katalog služeb založený na mapách. Bazén je propojen s Aquaparkem.


Otevřená platforma pro firmy a uživatele. Nachází se v zalesněné městské části Češkovice, km od centra města a blanenského aquaparku. Pro návštěvníky je připraven nový metrový plavecký bazén.


Rekreační bazén je vybaven vířivkami. Jediný brněnský padesátimetrový bazén se skokanskou věží je určen plavcům. Relaxační bazén zase láká rodiny s dětmi. Jetzt buchen und bis sparen. WLAN nutzen Sie in allen Zimmern kostenfrei.


Býkovice – bazén U tří volů. Cena pro neubytované hosty 5- Kč a děti 3- Kč za hodinu. Pro hosty ubytované bude platba 5- Kč a 3- Kč uhrazena jen jednorázově na celou dobu pobytu.

Blansko – bazén Welness hotel Panorama. Areál je v provozu v závislosti na aktuálním počasí většinou od června do září a kromě osmi plaveckých drah nabízí také široké travnaté prostředí pro relax a odpočinek. Boskovice – Plavecký bazén. Tři bazény, m bazén pro neplavce s nafukovacím volejbalovým hřištěm, 50ti metrový bazén pro plavce a dětské brouzdaliště.


Zona pro aktivní vyžití. V případě zájmu, bude otevřena lekce pro nepotápějící se děti - tedy ty, které mají strach jít pod vodu nebo kurz pro sourozence. Nafukovací bazén se skluzavkou. Je potřeba cca jednou za tři dny trochu dofouknout a obrázky jsou již trochu vyšisované.


Spodní varhánky mají někde dírku. Rozhodujete se, který bazén je pro Vás ten pravý? Potřebujete poradit, jaké parametry zastřešení jsou pro Vás vhodné? Zajímá Vás cenová kalkulace? Přijďte si z rána zaplavat nebo zacvičit.


Každé úterý a čtvrtek je bazén a fitness v provozu o něco dříve. Večerní koupání za zvýhodněné sazby. Každý den je večerní koupání s výraznou slevou.


Zábava a sportovní vyžití pro celou vaši rodinu. Vodní svět SAREZA v centru Ostravy, který je svým špičkovým vybavením a zázemím na evropské úrovni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky