pondělí 25. června 2018

Houpačka pro děti do bytu

Vyrobena z přírodního dřeva. Ideální do každé zahrady. Houpačka je základním vybavením každé zahrady. Děti mají houpačky velmi rády a dokáží na nich řádit celé hodiny. Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí.


Jejich nosnost se pohybuje zpravidla kolem kg. Pro děti od roku do let jsou vhodná houpadla v podobě zvířátek či autíček. Některé modely jsou i pro děti.


Kvalitní a bezpečná houpačka pro děti od měsíců do let Kvalitní a bezpečná houpačka pro nejmenší děti. Na houpačce se mohou houpat děti již od měsíců do dvou let. Sedačka je opatřena opěrkami a ochrannou zábranou proti vypadnutí dítěte. Které dítě by nemělo rádo houpání?


Nevadí, nabízíme vám závěsné houpačky do bytu , která vám poslouží jako zábava pro vaše dítě. To vše za úžasné ceny a dodáním do hodin. Lovegifts Barevná dřevěná houpačka Rita pro děti do bytu i na zahradu do 18kg růžová.


Naše houpačka je krásný kus. Nádherný dárek pro každou příležitost! Ručně šitá houpačka v originálním designu zaujme nejen děti , ale také ji budou milovat i rodiče.


Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti , ale i pro dospělé. Rozměrná sedací plocha nabízí dostatek prostoru pro houpání i lenošení. Nákupní košík je prázdný BYTOVÝ NÁBYTEK. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Hledáte dřevěná houpačka pro děti ? Zhoupněte se do pohody s houpací sedačkou.


Na zahradě si chcete především odpočinout a dopřát si relax. Nic vám jej nedopřeje tak jako pohodlná sedačka. Dětská houpačka Marimex je vhodná pro děti již od měsíců do dvou let. Vrchní tyč a nohy houpačky jsou spojeny prostřednictvím pevných kovových dílů, které zajišťují velmi dobrou stabilitu. Skvělá hračka pro každého kluka do písku i do bytu.


Obsahuje pojistku proti nežádoucímu vyklopení a odklopitelnou kabinu s aktivním panáčkem. Je plně mechanicky fukčný. Dopřejte svému děťátku uvolňující zážitek z HOUPÁNÍ a sobě více času.


Myslím takovou tu houpačku s vlastníma tyčema a sedátko s polohovatelnýma zádama a pásama…je to tedy vhodné už pro 6m. Máte doma nezbedné děti, které milují hry venku? Set hraček houpačka pro dvě děti Tuleň s vodotryskem od Smoby a sportovní set her zabaví děti venku i uvnitř. Kompletní dětské hřitě pro Vaše děti , kteří tuto sestavu určitě ocení. Součástí balení jsou všechny uvedené komponenty - horolezecká stěna s lezeckými kameny, skluzavka, píškoviště.


Má odnímatelné madlo a polohovací opěrku, potah je pratelný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky