úterý 26. června 2018

Zahradní hadice naviják

Das erfolgreiche Internetportal preis. Preisvergleich App zum Download! Schnell und sicher online buchen.


U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od špičkové britské firmy Hozelock a zavlažovat svůj trávník i záhony se vším pohodím. Už žádné nervy při namotávání nebo rozplétání zasukované zahradní hadice. Box na hadici nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají.

Samonavíjecí zahradní hadice, neboli samonavíjecí buben na zahradní hadici je šikovný pomocník na každé zahradě. Velkou výhodou je i snadné odepnutí celého naviják na zahradní hadici, kterým se usnadní zazimování. Jsou odolné s bytelnými navijáky v různých délkách dle Vaší potřeby.


Samozřejmostí jsou různé typy koncovek i rozprašovací pistole. Popis Navíječ zahradní hadice - m se samonavíjecím systémeOtočný samonavíjecí držák hadice – m. Naviják zahradní hadice na otočném držáku. S nově vyvinutým pružinovým systémem.


Hadicový naviják s klikovým navijákem.

Automatický řádkovač hadice , naviják na zeď se zahradní hadicí 10m 20m, navíjecí buben s hadicí na. Všechny jsou vyrobeny v České republice. Kvalitní hadice na vodu pro každou zahradu UV odolná. Technické parametry: I vrstva. Jetzt buchen mit Booking.


Ihre Buchung direkt bestätigt! Zahradni in Karlsbad reservieren. Einfach, schnell und sicher buchen! Bez ní rostliny rychle chřadnou a ztrácejí svůj svěží vzhled.


Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice, na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní hadice, se kterými je snadná manipulace.


Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování. Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše. Hadice - nakupujte pohodlně z domu!


Při každodenním používání oceníte modely, které jsou vybavené praktickým příslušenstvím.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Detailní popis produktu. Prémiový automatický naviják zahradní hadice. Díky kvalitním nerezovým pružinám je zajištěna optimální rychlost navíjení a. Například správně vybraný držák hadic , či naviják na hadici, dokáže nejen usnadnit práci, ale i značně prodloužit životnost zavlažovacích a jiných hadic , či vaší trpělivosti.


Je tedy velmi důležitá a ve spojení s vhodným příslušenstvím je ideálním pomocníkem na každé zahradě. Praktický vozík s navijákem na zahradní hadice se dodává s hadicí ? Prodám zahradní naviják hadice na zeď včetně metrů hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky